E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed satış baskısı oluşturacak mı?---

Fed satış baskısı oluşturacak mı?

Fed satış baskısı oluşturacak mı?
29 Kasım 2013 - 10:35 borsagundem.com

İstihdam verisi iyi gelirse Fed toplantısına kadar özellikle gelişen piyasalar tarafından bir satış baskısı oluşması muhtemel

6 Aralık´ta ABD´de istihdam verisi açıklanacak. Veri, Fed´in bir sonraki hamlesine dair ipucu verebileceği için piyasalar tarafından yakından izleniyor.

İstihdam verisi iyi gelirse Fed toplantısına kadar özellikle gelişen piyasalar tarafından bir satış baskısı oluşması muhtemel. Ancak Fed toplantıda alımları azaltma kararı almazsa en azından tutanaklara kadar veri öncesi duruma hızlı bir geri dönüş yaşanabilir.

Her veri ve açıklama ile her Fed toplantısı öncesinde volatil hareketler oluşacak gibi görünüyor. Bir noktada belirli bir adım fiyatların içine tam girinceye kadar bu dalgalı seyrin sürmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat29 Kasım 2013 15:15

    yahu aklım almıyor bu işin beklentisi olurmu,gevşeme bittimi peyderpey satan parayı vatanına götürecek,sanki şirket alınıp satılıyor.brezilyada faiz yüzde 10 enflasyon yüzde 5,amerikada faiz yüzde 3 enflasyon yüzde 2(faizi dahada artacak)türkiyede ise 3 seçim,yabancıların durması için bir sebep söyleyin.

  • ali uzun29 Kasım 2013 15:07

    niyetleride bu zaten herkesi bıktırıp ensonunda yapacaklarını yapacaklar...

  • ozgur29 Kasım 2013 14:03

    hay sizde fed nize de tutanaklarınıza da paranıza da topunuza da ney yapacaksanız yapın önümüzü görelim.......yatıyoruz fed kalkıyoruz en son rüyamda bernan keyi gördüm.......

  • asım29 Kasım 2013 13:01

    bıktık bu fed tutanalarından bizim borsadan kına geldi uzun vadeli yatırımcı olarak bu gidişle artık bizim ğibi yatırımcıda kalmıyacak iyice suyu cıktı borsanın sonra kendi kendilerine calıp oynarlar artık