E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFaruk ve Nejat Güllüoğlu'na FETÖ operasyonu---

Faruk ve Nejat Güllüoğlu'na FETÖ operasyonu

Faruk ve Nejat Güllüoğlu'na FETÖ operasyonu
18 Ağustos 2016 - 07:56 borsagundem.com

Güllüoğlu Baklavaları'nın sahipleri Faruk Güllüoğlu ve Nejat Güllüoğlu'nun FETÖ operasyonu kapsamında gözaltı listesine alındığı iddia edildi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada bu sabah yeni bir operasyon için düğmeye basıldı. TUSKON'a üye şirketler kapsamında yapılan operasyonda, ünlü işadamlarının da isminin geçtiği iddia ediliyor. 15 ilde 1000 polisin katıldığı şafak baskınında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda arama yapılıyor. Gözaltı listesinin bir numarasında TUSKON Başkanı Rızanur Meral var.

Polisin gözaltı listesinde Güllüoğlu Baklavaları'nın sahipleri Faruk Güllüoğlu ve Nejat Güllüoğlu da bulunuyor. Bu işadamlarının adreslerinde de arama gerçekleştirildi.

Baklavacı Güllüoğlu'ndan Nejat Güllü' açıklaması

 

TUSKON'a FETÖ operasyonu! Ünlü patronlara gözaltı

 

İhlas Holding'in CEO'su Cahit Paksoy gözaltına alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mikail Aydemir 20 Ağustos 2016 18:39

    Üç yıl boyunca maaşlarımızı 3 ay geriden aldık işimizi aksatmadık 200 gün sigorta günümü yediler haram olsun götürüp başkalarına yedirmisler

  • Melahat helvacıoglu 18 Ağustos 2016 21:48

    ereglu nurettin bey güllü oglu amer eşarp bunlar yıllardır bunlara bağlı çalıştı. yoksa nasıl böyle zengin oldular.nasil bukadar inşaat yaptılar .kimse çaput satarak böyle zengin olmaz

  • Gürkan18 Ağustos 2016 12:22

    Baklavaları yedikten sonra üzerime bir ağırlık çökerdi demek feto okumuş

  • Serdar karatepe18 Ağustos 2016 08:37

    Biraz geç olmadımı...