E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak Eviniz sizden habersiz satılabilir---

Eviniz sizden habersiz satılabilir

 Eviniz sizden habersiz satılabilir
13 Ocak 2013 - 19:46 borsagundem.com

Yeni bir sahtekarlık ev hayali kuranların hayatını karartıyor, ev sahiplerinin başını ağrıtıyor

Sahte emlak müşavirleri ev hayali kuran insanların hayatını karartıyor. Boş evlerin fotoğraflarını çekerek internette fotoğraflarını yayınlayıp ucuz fiyatlarla insanların dikkatini çekmeye çalışan sahtekarlar, vatandaşların paralarını aldıktan sonra kayıplara karışıyor. Satın aldıkları evin başka birisine ait olduğunu öğrenen insanlar ise yıllarca biriktirdikleri paralarının çalınmasıyla kahroluyor.
Emlak müşavirliğini kaçak yollarla yapan ve insanları mağdur eden düzenbazlara karşı vatandaşları uyaran Emlak Müşavirleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Gür, bunu önlemek için emlak müşavirleri kanunu çıkarılmasını istedi. 'Kaçakların ortadan kaldırılması için bu kanun şart' diyen Gür, 'Bu sahtekarlar mesleği lekeliyor ve insanları mağdur ediyor. Kaçak, kaydı olmayan ve vergi mükellefi olmayan insanlar bunu yaparsa, odaya bağlı ve belgeli insanlar bu işi ne kadar düzgün yapsa da bizim moralimiz bozulur. Bize yüzlerce dilekçe geliyor. Her dilekçenin altında kaçakçılık şikayeti var' diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali13 Ocak 2013 20:01

    emlak müşavirleri kanunu çıkarılmlı evet. M Vekilleri kendilerine zam olunca gece gündüz çalışıp saniyede kanun çıkarıyorlar. İnternet ve tel nu dolandırcılığını yükümlülüğnü yapana irca ederek sahtekarlıkların önüne geçilmeli. Yoksa herekes dolandırılacak.