E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEuro Menkul’de kim satıyor? ---

Euro Menkul’de kim satıyor?

Euro Menkul’de kim satıyor?
15 Haziran 2011 - 11:16 borsagundem.com

Borsanın en spekülatif hissesi Euro Menkul, yeniden olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine sahne oluyor!

Euro Menkul hisselerinde dün başlayan satış bugün de sürüyor! İlk seansta taban olan hisselerin iki günlük kaybı yaklaşık yüzde 30. Özel bir durum yok! Varsa bile şu ana kadar kamuoyuna bir açıklama yapılmadı. Yatırımcılar yine mağdur ediliyor… 
Birkaç ay içerisinde 0.90 lira seviyesinden 1.70 lira sınırına kadar gerileyen hisseler 1.23 liradan alıcı bulamıyor. Geçmişte patron Mustafa Şahin’in yaptığı işlemler ve bedelli sermaye artırımı nedeniyle hissede sert fiyat hareketleri yaşanmıştı.
Peki şimdi kim satıyor?
Borsa kulislerine sızan iddialara göre hissede pozisyon alan bir yatırımcı büyük miktarda zarar yazdıktan sonra daha fazla beklemeyerek satışa geçmiş! Bakalım bu sefer satışlar nerede duracak.
2010 yılının ikinci yarısında 1.60 lira seviyesinden halka arz edilen hisseler 4.5 lira seviyesine ulaşınca Patron Mustafa Şahin, hisselerin borsaya gelmesinden birkaç ay sonra yüklü miktarda ortak satışı yapmıştı. Ardından yüzde 200 oranında bedelli sermaye artırımı yapmıştı. Bu hareketler esnasında çok sayıda yatırımcı mağdur olmuştu. Benzer bir durum şimdi yaşanıyor.
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SCAİPER16 Haziran 2011 13:39

    SPK DAHA NE BEKLİYOR:) HERKES BİRBİRİNE SORUYOR EUROM DA NE OLUYOR DİE OLAN ŞEY 6 AY ÖNCESİNİN AYNI, SPK O DÖNEMDE DE BİŞEY YAPMAMIŞTI ŞİMDİ DE SADECE İZLİYOR. ADAM İSTEDİĞİ GİBİ CİRİT ATIYOR İŞTE OLAN BU ...

  • serkan15 Haziran 2011 20:36

    milletin üç kuruşuna göz diken büyük patronlara sesleniyorum siz benim yazdıklarımı bile okuma tenezüründe bulunmassınız fakat bunu bilinki elbet bi gün keser döner sap döner

  • Ahmet Soylu15 Haziran 2011 18:42

    Ya bu kadarda olmaz.Geçen dönemde 1000 lot olmıştım 3500 tl ye 2000 liraya zor sattım.Hiç bulaşmayın.

  • mağdur15 Haziran 2011 12:29

    Geçen sene eylül ekim dönemi birçok kişinin ocağını söndüren zihniyet yine operasyona başlamış. Kabahat bizde ki böyle kağıtlara paramızı bağlıyoruz. Almayın böyle tahtaların kağıtlarını. Almayın ki kendi kendilerine çalıp oynasınlar.