E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan-Trump görüşmesine ilişkin ABD'den açıklama---

Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin ABD'den açıklama

Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin ABD'den açıklama
01 Kasım 2018 - 21:40 borsagundem.com

Sanders, "İki lider özellikle Suriye'deki koordinasyon konusunda birlikte çalışma arzusunu ele aldılar. Erdoğan, Pittsburgh'daki sinagogda yaşanan trajik kayıplar için başsağlığı dileğinde bulundu." dedi

Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında yapılan telefon görüşmesine ilişkin, "İki lider özellikle Suriye'deki koordinasyon konusunda birlikte çalışma arzusunu ele aldılar." açıklamasını yaptı.

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin bilgi verdi.

Sanders, açıklamasında, "Başkan (Donald Trump) bu sabah Türkiye Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan ile görüştü. İki lider özellikle Suriye'deki koordinasyon konusunda birlikte çalışma arzusunu ele aldılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pittsburgh'daki sinagogda yaşanan trajik kayıplar için başsağlığı dileğinde bulundu." ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şeytanın avukatı02 Kasım 2018 01:25

    Şeytanın ülkesi ABD; IŞİD denen terör örgütü nu siz kurdunuz. Suriye'yi paramparça ettiniz.Bir avuç IŞİD'liyle sözde savaşıyorsunuz.Buna kim inanır.Kadir inanır caaart kabak tatlısı 😁😎

  • Murat02 Kasım 2018 01:10

    Anlaailan bu sasi kadin. Anlatilanlari aklinda tutamamis. veya konusulanlardan bahsetmiyor. Cunku hic birsey soylemiyor. Bos konusuyor.

  • osman02 Kasım 2018 00:25

     :O once kendi kamburumuzu gorelim 

  • ALP02 Kasım 2018 00:22

    BU ŞAŞI   KADIN YİNE BİR ŞEYLER DÜŞÜNÜYOR  DİKKAT

  • Günaydın mutlu 01 Kasım 2018 22:54

    ALLAH belanı versin abd

  • Kirpi02 Kasım 2018 00:18

    Lafa bak! Hükümet ekonomik krizi yatıştırmak doları tekrar 3 TL'lere çekmek için tornistan ediyor mecburen... Vatandaş kalkmış ukalalık yapıyor... haddini bil dış borç 700 milyar dolar ve bunu Batı senden alır... Zira Abdülhamit'in zamanındaki dış borcu ATATÜRK'e ödettiler efendi!!!... Hem ABD ve Nato olmazsa, Rusya+ Çin seni ham etmez mi be adam, askeri gücün ne ki senin?! s400 almazsan Şii İRAN'ın atacağı uzun menzilli füzeleri bile düşeremezsin değil mi.. (6)  (6) 

  • yani01 Kasım 2018 21:52

    yani ?