E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEnes Kanter 15 Temmuz'u önceden biliyordu---

Enes Kanter 15 Temmuz'u önceden biliyordu

Enes Kanter 15 Temmuz'u önceden biliyordu
22 Kasım 2016 - 16:15 borsagundem.com

Darbe girişiminin başarılı olacağına yönelik plan yapan FETÖ'cü Enes Kanter'in, Periscope'da canlı yayın yaptığı sırada 15 Temmuz hain darbe girişiminden daha önce haberinin olduğu görülüyor.

Enes Kanter sosyal medyada yaptığı yayında Türkiye'yi kastederek "Oraya da geleceğiz yakında biraz bekleyin, oraya da geleceğiz" dedi.

Enes Kanter'in yüz ifadesinden ve sözlerinden, 15 Temmuz hain darbe girişiminin başarılı olacağına inandığı rahatlıkla okunuyor.

TÜRKİYE'DE MARKA KAYDI YAPTIRMIŞTI

Darbe girişimini ağzından kaçıran Enes Kanter'in, 2 Haziran 2016'da Türkiye Patent Enstitüsü'ne marka kaydı yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Enes Kanter 15 Temmuz öncesi tuvalet kağıdından, çamaşır suyuna kadar tüm ticari alanlarda ismini marka koruması altına aldı.

Enes Kanter'in başvurularında ise adres olarak, ABD'de faaliyet gösteren 'Niagara Foundation' isimli FETÖ vakfı gösterildi.

TÜRKİYE'YE GELİP TİCARETTE GÜÇLÜ OLMAYI PLANLIYORDU

Marka başvurusundaki adresin Gülen'in kurduğu bir vakıf olması, örgütün darbe sonrasında kuracağı ticaret ağını da gözler önüne seriyor. Ayrıca Kanter'in 6 bin kalemde başvuru yapması patent uzmanlarına göre bir rekor. Kanter bu başvurular için 100 bin lira harcama yaptı. Darbe sonrası Türkiye'ye dönmeyi planlayan Enes Kanter, ülke içinde marka yapılacak ve ticarette güçlü bir aktör haline getirilecekti.

FETÖ ELEBAŞINA BAĞLILIK YEMİNİ ETMEYE DEVAM ETTİ

Ancak darbe girişimi başarısız oldu ve FETÖ'nün planları tutmadı. Enes Kanter yine de elebaşı Gülen'e bağlılık yemini etmeye devam etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)