E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıEndeks 74.000'in üstünde tutunmaya çalışabilir---

Endeks 74.000'in üstünde tutunmaya çalışabilir

Endeks 74.000'in üstünde tutunmaya çalışabilir
09 Ekim 2014 - 09:05 borsagundem.com

Yaşanan olumlu havanın etkisiyle dolar kuru 2,24 seviyesini hedefleyebilir

''Dün, jeo-politik risklerin etkisiyle endeks sert bir şekilde düşüş kaydederek günü %1,94 oranında kayıpla 72.943 puandan kapatırken, kur 2,2942 seviyesine kadar yükseliş kaydetti. Bugün ise dün açıklanan Eylül ayı FED toplantı tutanaklarında güçlü doların ABD ekonomisi için potansiyel risk oluşturabileceği yönündeki ifadeler ve piyasa dostu açıklamalarla dolar küresel çapta değer kaybederken, Dolar/TL'nin 2,26'lı seviyelere kadar geri çekildiğini izliyoruz.  Yaşanan olumlu havanın etkisiyle endeksin güne pozitif başlangıç yapacağını beklerken, gerek endekste gerek kurda, jeo-politik gelişmelerin seyri belirleyici olacaktır. Olumlu gelişmeler kuru 2,24 seviyesine kadar taşıyabilir. Endeks ise ilk etapta 74 bin üzerinde tutunma çabası içine girebilir.''
ZİRAAT YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selo09 Ekim 2014 09:12

    bırakın bu baykuşluğu, fed piyasalar konusunda ukalalık edenlerin alayına geçirdi.. aynen draghi'nin bir önceki toplantısında geçirdiği gibi.. şimdi herkes biz zaten doların düşeceğini söylemiştik ayaklarına yatıyor.. eğer iki günde 77 bini geçmezse ben de neyim!