E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmekli ve esnaf müjde için Yıldırım'ı bekliyor---

Emekli ve esnaf müjde için Yıldırım'ı bekliyor

Emekli ve esnaf müjde için Yıldırım'ı bekliyor
24 Aralık 2016 - 06:06 borsagundem.com

Milyonlarca emekli ve esnaf, ilgili bakanlıklarda altyapıları tamamlanarak Başbakanlığa gönderilen banka promosyon ve Esnaf Fonu çalışmalarının sonucunu beklemeye başladı

Emekliler kendilerine verilecek banka promosyonu miktarını, esnaf da kurulacak Esnaf Fonu’nun içeriğini öğrenmek için Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı açıklamalara odaklandı. Emeklilerin talepleri arasında yıllardır ilk sıralarda bulunan banka promosyonu konusunda son aşamaya gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bankalar arasında bir yıldır süren görüşmelerin tamamlanmasıyla pazarlıkta ulaşılan son rakamlar Başbakanlığa sunuldu.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, promosyon rakamlarının emeklilerin beklentilerini karşılayacak düzeyde olması gerektiğini belirterek, “Yaklaşık 11.5 milyon emeklimizin gözü kulağı sayın Başbakanda. Onun müjde niteliğindeki açıklamalarını merakla bekliyoruz” dedi.

MAĞDURİYETE SON

TESK Başkanı Bendevi Palandöken’in talebiyle gündeme gelen “Esnaf Fonu” da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin “Devlet gerekli katkıyı vermeye hazır” açıklamasıyla ciddiyet kazanmıştı. Esnafın iflas etmesi veya dükkanını kapatması halinde, yeni bir işyeri açana kadar mağdur olmamasını amaçlayan fonun Başbakan Yıldırım tarafından kamuoyuna tanıtılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ANK24 Aralık 2016 15:41

    Walla hiç gözümüz kulağımız orda değil 3 yıla 200-300 promosyon aylık kaça gelir .6 aylık enflasyon 3,73 müş 1000 tl ye 37.3 lira demektir çocukmu kandırıyorsunuz ,kendileri yesinler