E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaFinans KulisEkonomi medyasının usta ismi aramızda---

Ekonomi medyasının usta ismi aramızda

Ekonomi medyasının usta ismi aramızda
10 Temmuz 2013 - 11:09 borsagundem.com

Ekonomi dergilerinin kuruluşundan yayınına üst düzey yönetici olarak imzasını atan Abdullah Çetin, Gündem Medya Grubu’na katıldı

Borsa’dan Finans’a, Sigorta’dan Teknoloji’ye, Otomotiv’e, internet haberciliğinde Türkiye’nin cesur, ilkeli, ilklerin sahibi bir numaralı medya grubu Gündem Medya Grubu, usta isimlerle büyümeye devam ediyor. Ekonomi medyasının usta ve tecrübeli ismi Abdullah Çetin de Gündem Medya Grubu Ailesi’ne katıldı. Çetin, grubun yayın portallarında Haber Koordinatörlüğü görevini üstlendi.
Başarılı işlere imzasını atan Abdullah Çetin, mesleğe 1994 yılında İntermedya Ekonomi Dergisi’nde başladı. Borsa ve finans editörlüklerinin ardından aynı dergide Haber Müdürü, Haber Koordinatörü ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı. İntermedya Ekonomi’nin yanı sıra Borsamatik, Borsa Analiz, Makro gibi dergilerde Yazı İşleri Müdürlüğü ve Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.
1997 yılında Borsa Market Dergisi’nin kuruluşunda Yazı İşleri Müdürü olarak yer aldı. Ayrıca Para Dergisi’nin de Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlendi. Bu görevini Şubat 2013 tarihine kadar sürdürdü.
1967 Mersin doğumlu Abdullah Çetin, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)