E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEFG İstanbul'da Kelezoğlu dönemi---

EFG İstanbul'da Kelezoğlu dönemi

EFG İstanbul'da Kelezoğlu dönemi
26 Mart 2012 - 13:53 borsagundem.com

Eurobank Tekfen’in iştiraki olan EFG İstanbul Equities Menkul Değerler A.Ş.’in üst yönetimi değişti

Uluslararası yatırımcı işlemleri ile şirket evlilik ve birleşmelerinde hizmet veren aracı kurum EFG İstanbul üst yönetiminde değişikliğe gidildi.
Eurobank Tekfen’in iştiraki olan EFG İstanbul Equities Menkul Değerler A.Ş.’nin genel müdürü Baturalp Candemir, 23 Mart 2012’de görevinden ayrıldı.
Bu gelişme üzerine, halen Şirket’in Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Kelezoğlu’nun, 26 Mart 2012 tarihinden itibaren genel müdürlük görevini de üstleneceği bildirildi.
HÜSEYİN KELEZOĞLU KİMDİR?
1967 doğumlu Hüseyin Kelezoğlu, 1990 yılında ODTÜ Ekonomi’den mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi’nde ve John Hopkins Üniversitesi’nde (1990-1993) ekonomi yüksek lisansını tamamladı. 1995-2001 yılları arasında çeşitli menkul değerler şirketlerinde üst düzey görevlerde bulunan Kelezoğlu 2001 yılında Araştırma Başkanı ve Stratejist olarak göreve başladığı EFG İstanbul Equities Menkul Değerler’de 2010 Temmuz ayından itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)