E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEceabat'ta deprem---

Eceabat'ta deprem

Eceabat'ta deprem
16 Temmuz 2014 - 15:36 borsagundem.com

Eceabat açıklarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Çanakkale Eceabat açıklarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Eceabat açıklarında saat 14:59'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depreminbüyüklüğünü 4.2 olarak verdi.
Açıklamada şu bilgiler verildi:
"16 Temmuz 2014 Çarşamba günü (bugün), saat 14.59'da Çanakkale, Eceabat'ta AFAD-TDVM'den (Türkiye Deprem Veri Merkezi) alınan verilere göre Mw=4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 16 Temmuz 2014 Çarşamba günü (bugün), saat 14.59'da Çanakkale, Eceabat açıklarında AFAD-TDVM'den(Türkiye Deprem Veri Merkezi) alınan 
verilere göre Mw=4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 18.46 km. derinlikte meydana gelen depremin merkezine en yakın yerleşim yeri 7.26 km uzaklıkla Eceabat'a bağlı Kocadere Köyü'dür. Deprem Çanakkale merkez ve ilçeleri ile çevre il ve ilçelerde 
hissedilmiştir. AFAD Çanakkale İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve 112 Çanakkale Acil Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü ile koordinasyon halinde konuyla ilgili bir ihbar olup olmadığı incelenmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)