E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDünya devleri bu çizgiyi sevdi---

Dünya devleri bu çizgiyi sevdi

Dünya devleri bu çizgiyi sevdi
23 Şubat 2022 - 15:55 borsagundem.com

Londra’nın imza ofis projesinden Mısır’ın Devlet Kütüphanesi’ne, dünyaca ünlü mimarlık ofisinin Milano binasından Paris’in Bilişim Merkezine kadar, mobilyada şıklık ve konfor için tercih Koleksiyon oldu.

Türkiye’nin ofis mobilyası sektöründeki lider markası Koleksiyon Mobilya, dünyanın farklı bölgelerinde hayata geçirilen çok özel mimari projelerin ve lider küresel firmaların tercih ettiği mobilya markası oldu.

Tasarım farkı ile mobilya ihracatında yüksek katma değer üreten Koleksiyon Mobilya, son olarak Mısır Devlet Kütüphanesi’nin tercihi oldu. 3200 m2 alana kurulu ve 450 kişiye hizmet veren kütüphanedeki tüm ürünler Koleksiyon Mobilya’dan seçildi.

Son 3 yıl satışlarının yüzde 33’ünü ihracat olarak gerçekleştiren marka, yeni dönemde Amerika, Körfez ve Orta Asya pazarlarında büyümeyi hedefliyor.  

SAN FRANSİSCO’DAN SİNGAPUR’A

Koleksiyon Mobilya dünya genelinde 26 ülkede faaliyet gösteriyor. Özellikle, küresel mobilya pazarındaki payını yüksek katma değerli “tasarım” ürünler ile artırmaya çalışan firmanın müşterileri arasında dünyanın en önde gelen teknoloji ve finans şirketleri de bulunuyor. Londra’nın meşhur plazalarından Sky Central London ve San Fransisco’daki dünyaca ünlü ofis projesi Gusto’nun da tercihi Koleksiyon şıklığı ve rahatlığı oldu.

TASARIMIN DEVİ İTALYA’DA TERCİH EDİLDİ

Koleksiyon Mobilya tasarımlarındaki iddiasını, mobilya tasarımlarında dünya lideri olan İtalya’da ortaya koydu. Avrupa’nın en ünlü mimarlık firmalarından Wilmotte Architecths’in Milano’daki ofisinin mobilya tercihi Koleksiyon oldu. Koleksiyon moda ve tasarımın başkenti Milano’nun dışında yine bir moda ve tasarım merkezi olan Paris’te de iki çok önemli projenin mobilyalarını sağladı. Dünyaca ünlü ilaç firması Allergan’ın yönetim binası ile Interxion Paris Dijital Bilişim Merkezi’nin mobilyaları için Koleksiyon şıklığında karar kılındı.

KÜRESEL REKABETE HAZIR

Bu yıl 50. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Koleksyion Mobilya’nın ihracat hedeflerini paylaşan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doruk Malhan, “Önümüzdeki 50 yılın planlamasını ihracatta büyüme üzerine kurguluyoruz. Satışlarda yüzde 50 ihracata çıkmayı hedefliyoruz. Bugün San Francisco silikon vadisinden, finansın başkenti Londra’ya, Singapur’a kadar dünyanın finans, otomotiv, teknoloji devlerinin ofis mobilyası haline geldik. Şimdi bunu çok daha ileri taşımak istiyoruz. Hem ülkemizin hem sektörümüzün hem de firmamızın potansiyeline inanıyoruz. Yatırımlarımızı da buna göre planlıyoruz. Ofis mobilyasında dünyanın en büyük 10 firması arasına girmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mobilyada kalitenin ve tasarımın öncü markası Koleksiyon Mobilya halka arz oluyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yılmaz Yılmaz23 Şubat 2022 23:00

    Amma reklamı döndü bu koleksiyonun. Bu kadar goze sokulmasi killandirir insanlari. Ben şahsen girmeyi düşünüyorum, ama bu kadar reklama gerek yok bence.

  • Eksik kalma23 Şubat 2022 20:37

    Amma abartrınız be var bizde zaten iki tane birisi kelekek ötekide yaslayantaş sende gel üçüncü olursun