E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDudak uçuklatan konser ücreti!---

Dudak uçuklatan konser ücreti!

Dudak uçuklatan konser ücreti!
31 Temmuz 2013 - 17:09 borsagundem.com

Tarkan, İstanbul'da vereceği 9 konserden alacağı ücret dudak uçuklattı

Özellikle genç kızların büyük beğenisini toplayan Tarkan, İstanbul'da vereceği 9 konser için toplam  3.6 milyon ücret alacak.
Sanatçıların en çok kazandıkları dönemlerden biri de bilindiği gibi bayram günleri oluyor. Bayramda sahne alabilmek için birçok ünlü sanatçı günler öncesinden hazırlık yapıp menajerlerini araya sokmaya çalışırken, megastar bayramda sahne alma tekliflerini elinin tersiyle itmişti.
Bayram programlarını reddederek annesiyle İngiltere'ye gitmeyi tercih eden megastar Tarkan, Ağustos ve Eylül aylarında İstanbul'da toplam 9 konser verecek.
İstanbul'da vereceği konserler için imza atan Tarkan'ın, 9 konser için 3.6 milyon ücret alacağı ileri sürüldü.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan01 Ağustos 2013 10:53

    Haydi bre sen ne kafası yaşıyorsun.Tarkan dediğin adam Türkiye'nin en büyük sanatcısı.Bırakta kazansın sen Recep İvedik gibi filmlerden toplam 30 milyon kazanan Şahan için ne diyeceksin...

  • haydi bre.31 Temmuz 2013 18:42

    Başbakan biz asgeriücretlen çalışanlardan vergileri keseceğine bunlar emek bile sarfetmeden aldıkları paralara bakarsan demekki doğru dürüst vergi ödemiyorlar devletin gücü zaten en alttabakadakine yeter ama bizler sabırlıyız bizlerinde sabrı biryere geldiğinde karşımızda KİMSE DU RA MAZ.bunu böyle bilin