E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDubai Wow Hotel Türk şirkete emanet ---

Dubai Wow Hotel Türk şirkete emanet

Dubai Wow Hotel Türk şirkete emanet
06 Aralık 2017 - 13:10 borsaningundemi.com

AE Arma-Elektropanç Dubai'de inşaa edilen 80 katllı Wow Hotel'in mekanik, elektrik ve su tesisatının inşaasına yönelik olarak Gunal Construction ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Türk firması AE Arma-Elektropanç tarafından yapılan açıklamada Dubai'de inşaa edilen 80 katllı Wow Hotel'in mekanik, elektrik ve su tesisatının inşaasına yönelik olarak Gunal Construction ile anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Tamamı 52 milyon dolar mal olacak Wow Hotel projesi 336 metre uzunluğunda ve 80 katlı bir bina olacak. Bina da otel odaları ve kiralık apartman dairelerinden oluşan 946 birim yer alacak.

Hotel suitleri, restoranlar, havuzlar ve apartman daireleri 58. ila 74. katlar arasında yer alacak. Çevre dostu olarak inşaa edilecek bina 184.778 metre kare alan içerecek.

İnşaatına Ekim ayında başlanan binanın 2019 sonunda tamamlanması hedefleniyor. Bina akıllı ev sistemi, düşük orta ve yüksek voltajlı sistemler ve jeneratörler ve otomasyon sistemleri içerecek.
AE Arma-Elektropanç CEO'su Burak Ç. Kızılhan konuya ilişkin açıklamasında "Böylesine büyük bir projede yer alarak ülkemizi küresel alanda en iyi şekilde temsill etmeye çalışacağız. Tamamlandığı zaman bu proje bir Türk firmasının bölgede katıldığı en prestijli projelerden biri olacak." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)