E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizDolar kuru analizi---

Dolar kuru analizi

Dolar kuru analizi
13 Aralık 2016 - 12:12 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler, yayınladığı raporda dolar kurunda yaşanan gelişmeleri analiz etti

3.60 seviyelerinden geri çekilen dolar pazartesi Borsa İstanbul’da ikinci seanstaki yükselişle beraber daha da geri çekilerek 3.47 seviyesine geldi. Dolar endeksi 101 seviyesinde destek bulmuş gibi gözüküyor bu destek dünü aşırı güçsüz geçiren doları tekrar yukarı taşıyabilir. FED toplantısı öncesi eğer dolar endeksi 101 desteği üstünde seyrine devam eder ise tl’de 3.51 ve 3.56’lara doğru değer kayıpları yaşanabilir ancak endeks 101 bandı üstünde tutunamaz ise 3.41’lere doğru çekilmeler görmek mümkün ve bu çekilmeler sırasında borsada kazançlar görülebilir.

Yarın gece 22:00’da gerçekleştirilecek olan toplantıdan sonra TL’nin yönü daha net bir şekilde belirlenecek gibi görünüyor ama şunu unutmamak beklenti dahilinde olan 25 bazlık faiz artırımını piyasalar yavaş yavaş fiyatlamaya başladı yani olası bir 25 bazlık faiz artırımı halinde TL’de beklenen kayıplar yaşanmayabilir fakat net konuşmak için piyasanın toplantıdan sonraki tepkisi beklemekte mutlaka fayda var.

DİRENÇLER: 3.51 – 3.56

DESTEKLER: 3.47 – 3.41

Marbaş Menkul Değerler

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)