E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakDev yatırımlara hazırlanıyor---

Dev yatırımlara hazırlanıyor

Dev yatırımlara hazırlanıyor
11 Mayıs 2011 - 16:53 borsagundem.com

Gıda, AVM ve gayrimenkul alanında dev yatırımlar yapan Abdullah Kavukçu son dönemde yıldızı yükselen işadamları arasında gösteriliyor

Hızla büyüyen Türkiye ekonomisinde yeni işadamlarının ismi ön plana çıkıyor. Bu isimlerden biri de Kavukçu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu. Çocuk denecek yaşta iş hayatına atılan ve kısa sürede büyük başarılara imza atan Kavukçu, ismini kurucu ortakları arasında yer aldığı Simit Sarayı ile duyurdu. Simit Sarayı mağazaları hızla büyüyünce yatırım yelpazesini genişleten Kavukçu, İstanbul-Ankara otobanında Türkiye'nin ilk otoban alışveriş merkezi ParkShop AVM’yi kurdu. 24 saat açık olan AVM’de Varan ve Ulusoy gibi Türkiye’nin önemli işletmeleri için bir arada mola verdikleri durak noktası oldu.
Kısa sürede büyük projelere imza atan Kavukçu, “Gıda sektöründe yeni satın almalarla büyüyoruz. Bazı gıda zincirleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Yakında yeni satın almalar olabilir. Yurtdışında da gıda alında yatırımlarımız olacak” dedi.
YENİ GYO’LAR GELİYOR
Gayrimenkul sektöründe de yatırım ve işbirliklerinin süreceğini belirten Kavukçu, önümüzdeki dönemde konut sektöründe yatırım planları olduğunu açıkladı. Gayrimenkul projelerinin gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) şeklinde olacağı mesajını veren Kavukçu, otoban üzerinde yeni alışveriş merkezleri kuracaklarını vurguladı.
Kavukçu gözde projesi ParkShop ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Türkiye’de outlet’lere ilgi her geçen gün artarken, yerli ve yabancı markaların kaliteli ürünlerini uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturmayı hedefleyen ‘outlet’ kavramı ParkShop Outlet ile yepyeni bir boyut kazandı. Çünkü ‘Alışverişi yola getirdik’ sloganı ile ziyaretçilerine kapılarını açan ParkShop Outlet, diğerlerinden oldukça farklı bir konsepte sahip. Bir otoban üzerinde yer alan Avrupa’nın ilk outlet’i olması, TEM Otoyolu’nun her iki yanında seyahat edenleri karşılayan ikiz mimarisi, 22 bin 500 metrekarelik kapalı, 110 bin metrekarelik açık alanı, 3 bin araç kapasiteli otoparkı ve seyahat edenlere dinlenme tesisi olarak da hizmet veriyor olması ParkShop Outlet’i farklı bir yere koyuyor. Hem İstanbul-Ankara hem de Ankara-İstanbul güzergahında yer alan ParkShop Outlet’te bölümler arasında geçiş ise alt geçit ile sağlanıyor.”
ÜNLÜ MARKALARIN HEPSİ PARKSHOP’TA
Bu arada, ParkShop Outlet’te Kiğılı, LCW, Mudo, Adidas, Damat-Diof, Collezione, Mavi Jeans, Dufy, Süvari, Fenerium, Koton, Hatemoğlu, Colin’s gibi dev markaların da outlet mağazalarını bulmak mümkün. Yolda ve alışverişte lezzet molası vermek isteyenleri ise Köfteci Ramiz, Burger King, Güllüoğlu, Özsüt, Simit Sarayı ve daha birçok farklı tat bekliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)