E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDev bankanın stratejistleri ‘altın’ dedi---

Dev bankanın stratejistleri ‘altın’ dedi

Dev bankanın stratejistleri ‘altın’ dedi
19 Ekim 2024 - 23:56 borsagundem.com

Altın fiyatları yeni rekorlara koşarken, Bank of America analistleri altının ons başına 3 bin dolara ulaşacağı öngörüsünde.

2 bin 700 doları aşan altın yeni rekorlara koşarken Bank of America’dan ‘yükseliş devam eder” değerlendirmesi geldi. BofA stratejistlerine göre altın giderek daha cazip hale geliyor. Buna göre piyasaların tüm borçları absorbe etmekte zorlanması ve volatilitenin artması durumunda, altın en çok tercih edilen varlık olabilecek.

Cnbc-e’nin haberine göre analistler "Altın, son kalan 'güvenli liman' varlığı olarak görünüyor ve bu da yatırımcılar, merkez bankaları dahil, daha fazla yatırım yapmaları için teşvik ediyor" diyor.

Stratejistler, altının ons başına 3 bin dolara ulaşacağı öngörülerini yinelerken bu seviye yüzde 10,2'lik bir artış anlamına geliyor. Altına yönelik bu beklenti, dünya genelinde artan harcama ve borçlanma endişeleriyle örtüşüyor.

Altında zirve uçsuz bucaksızAltında zirve uçsuz bucaksız

 

Herkes mutluysa altın neden yükseliyor?Herkes mutluysa altın neden yükseliyor?

 

Altın enflasyonu yendiAltın enflasyonu yendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yerli ve milli enayi20 Ekim 2024 13:14

    İtibarsiz ve hırsız yöneticiler borçlu ekonomiler ve savaşlar dönemi altın gümüş tarih boyunca nasıl güven demek ise bugünde aynı borsa kripto para tahvil hepsi uckagat ekonomisinin dişlileri uzak durun uzulmeyin

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ20 Ekim 2024 11:45

     (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  5000 $ ne dersiniz.