E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDeep Fish Restaurant’ta garson terörü---

Deep Fish Restaurant’ta garson terörü

Deep Fish Restaurant’ta garson terörü
26 Şubat 2018 - 11:56 borsagundem.com

Yenibosna İstWest’te açılan Deep Fish Restaurant’ta yaşanan garson terörü, müşteriler ve çevre restoranlarda büyük endişeye neden oldu

BORSAGUNDEM.COM

İstanbul’da son dönemde sayısı artan vale ve garson terörünün bir benzeri Yenibosna İstWest’te açılan Deep Fish Restaurant’ta yaşandı.
Şehir dışından gelen arkadaşlarını balık yemek için evine yakın restorana götüren iş adamı, garsonların kötü muamelesine itiraz edince kıyamet kopuyor. Çok sayıda garson, iş adamlarının üzerine saldırarak müşterilerin gözü önünde tartaklamaya başlıyor. Müşterileri yaka paça dışarı atmak isteyen garsonlarla iş adamları arasındaki arbede uzunca bir süre devam ediyor.

MÜŞTERİLER HIZLA DEEP FİSH’İ BOŞALTTI

Bu durumdan rahatsız olan müşteriler ise hızla restoranı terk ediyor. Balık yemek için gittikleri restoranda garsonların agresif tavrı nedeniyle sopa yemekten beter hale gelen iş adamları neye uğradıklarını şaşırıyor.
Deep Fish Restaurant’ta yaşanan olay son dönemde İstanbul’da artan garson ve vale terörünü hatırlatıyor.

BÜYÜK TEHLİKE

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bir vale, “Aracı geç getirdin” tartışmasında 2 müşteriyi silahla öldürüp kaçmıştı.
Deep Fish Restaurant’ta onlarca garsonun iş adamların üzerine yürümesi ile başlayan arbedede yaralanma ve benzeri bir talihsiz durum yaşanmazken içerideki müşteriler ve çevredeki restoranlarda büyük endişe yarattığı belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.