E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakDD Mortgage'ın bono ihracı tamamlandı---

DD Mortgage'ın bono ihracı tamamlandı

DD Mortgage'ın bono ihracı tamamlandı
12 Ocak 2012 - 17:24 borsagundem.com

DD Mortgage, İş Yatırım Menkul Değerler aracılığı ile toplam 60 milyon TL nominal değerinde finansman bonosu ihraçları gerçekleştirdi.

DD Mortgage, 11 Ocak 2012 tarihinde İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile biri 180 gün diğeri 362 gün vadeli toplam 60 milyon TL nominal değerinde finansman bonosu ihraçları gerçekleştirdi. 9 Ocak 2012 tarihinde satışı tamamlanan ve bireysel ve kurumsal yatırımcılardan toplam 1,97 kat talep gelen bonoların satışı sonunda 41 adet yatırımcıya ulaşıldı.
Yatırımcısına benzer vadeli devlet iç borçlanma senetlerinin ortalama getirisi üzerine 180 ve 362 gün için sırasıyla yüzde 1,50 ve 2,00 ek getiri sağlayan DD Mortgage Bono’ları, İMKB kot dışı pazarda işlem göreceğinden ikincil piyasada da alım-satımı da mümkün olacak.
DD Mortgage, 2010 yılındaki 50 milyon TL’lik 3 yıl vadeli ilk tahvil ihracının ardından gerçekleşen finansman bonosu ihraçları ile, konut kredisi portföyünü büyütme planları çerçevesinde fonlama
alternatiflerini çeşitlendirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)