E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Scholz'u kabul etti---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Scholz'u kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Scholz'u kabul etti
19 Ekim 2024 - 14:58 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u kabulü başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye çalışma ziyaretinde bulunan Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakanı Olaf Scholz’u Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde kabul etti.

Dolmabahçe'de yer alan Çalışma Ofisi'ndeki kabul basına kapalı yapılıyor.

Scholz'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başta Türk-Alman ilişkilerini, ekonomi politikalarını, Ukrayna’daki savaşı, Orta Doğu'daki mevcut durumu, göç meselesini, ekonomi odaklı hususları ve Eurofighter Typhoon savaş uçaklarının satışını ele alması bekleniyor.

İki ülkenin özellikle ekonomi, ticaret ve enerji alanlarındaki potansiyeli ve iş birliği imkanlarını daha da geliştirmekten yana oldukları biliniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 ülkenin Dışişleri Bakanı ile görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan 4 ülkenin Dışişleri Bakanı ile görüştü

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdürCumhurbaşkanı Erdoğan: Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Riski görüyor ve tedbir alıyoruzCumhurbaşkanı Erdoğan: Riski görüyor ve tedbir alıyoruz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ TEL19 Ekim 2024 18:55

    Ayı derisinden post , Almanya, ABD, Fransa, İngeltere, Rusya iran dan dost olmaz.Bizim dünya dan tek dostumuz var Pakistan.