E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'yı uyardı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'yı uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'yı uyardı
22 Ocak 2016 - 14:03 borsagundem.com

Cuma namazı çıkışında basın mensuplarına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye sınırına üs kurmayı planlayan Rusya'yı uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan yaptığı açıklamada; Rusya'nın 100 tane askeri olduğu söylentisi kulağımıza geliyor. Koalisyon güçlerimize söylediğimiz bellidir. PYD ve DAEŞ'in birbirinden farkı yok. Yarın Biden'la bu konuyu etraflıca konuşacağız. Bu sürecin içinde Katar, Almanya, Fransa ve İngiltere de var. Suriye'nin kuzeyinde böyle bir şeye izin vermeyiz.

Erdoğan Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
"Diyarbakır'da okula saldırı terör örgütünün ne denli adi planlar içinde olduğunu gösteriyor. 1128 akademisyene de cevaptır. Kimlerin yanında olduğunu gösteriyor. Bunlar bir şeyi ortaya koyuyorlar: 'Biz buyuz, bizim böyle bir derdimiz yok. Biz terörün yanındayız' Bugüne kadar camileri yaktılar, hastaneleri bombaladılar. Bunlar ortada bugünkü olay da adeta bunun zirvesi. Tek tesellimiz o yavrularımızdan şehidimiz yok. 
Terörün alçak yüzünü bir kez daha gördük. Adice bir saldırı. Tek tesellimiz bombalı saldırı olan okuldaki yavrularımızdan şehidimiz yok.

- Barış - kardeşlik bakanlığı teklifi geldiği doğru mu? 
Şu anda böyle bir şey yok. 

- Rusların üs kuracağı iddiası var. 
Irak sınırından Akdeniz'e kadar olan sınırımızda başka bir şeye izin vermeyiz. 
Rusya'nın 100 tane askeri olduğu söylentisi kulağımıza geliyor. Koalisyon güçlerimize söylediğimiz bellidir. PYD ve DAEŞ'in birbirinden farkı yok. 
Yarın Biden'la bu konuyu etraflıca konuşacağız. Bu sürecin içinde Katar, Almanya, Fransa ve İngiltere de var. Suriye'nin kuzeyinde böyle bir şeye izin vermeyiz.

- PYD'nin Fırat'ın Batı'sına geçtiği iddiası var.
Bunların hepsi dedikodu. Buna fırsat vermedik vermeyeceğiz. 
- Leyla Zana'nın sizinle görüşme talebi var mı?
Evet kendisi bir randevu istedi. Kendisiyle görüşme talebim olumludur. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ABDÜLSELAM TAKTAK22 Ocak 2016 20:16

    RUSYA ÇÖKÜYOR.YAKINDA YİYECEK EKMEK BULAMIYACAKLAR.FAŞİST RUSYA SINIRIMIZDAN DEFOL.

  • Mehmet22 Ocak 2016 17:53

    DüşmanDüşmanları ÇATLASA DA RUSYA BU ÜSSÜ KURACAK ! admin sen de ÇATLA PATLA !..

  • Samet 22 Ocak 2016 17:09

    İşiti donat kuşatıp icraatlarda kullan sonrada pyd ile özdeşleştirip pyd ypg gibl bütün Kürt örgütlerini dünya gözünde etkinsizleştirmeye çok haiane be ülkemiz için çok faydalı bir yaklaşım, işi gercekten biliyorlar

  • Ali22 Ocak 2016 17:06

    Vay camiyle ugraşana kadar biraz kendini geliştir devletin cami yapmadıgını.camiyi halkın kendisi yaptırır

  • kazım22 Ocak 2016 17:00

    Vay çok okumuş kendini diyerlerinden üstün gören hacı senin gibiler başımızdan eksik olmasın

  • Tolga22 Ocak 2016 16:53

    Peygamberimiz bir hadisinde karsinizdakinin silahi ile silahlanin der.biz naptik yan gelip yattik.bu hadise gore rusyada yada amerikada hangi silah varsa bizdede olmak zorunda.

  • hakant22 Ocak 2016 16:24

    hacı arkadaş sana göre türkiye haksız hep diğerleri haklı değilmi suç hep bizde değilmi eset halkını bombalarken kaç defa uyardı. suçlu biz olduk niye uyardık diye. rusyayıda kaç defa uyardık sonunda düştü suçlu biz olduk değilmi. mısırda halka seçileni darbe ile indirdiler yapmayın dedik yine suçlu biz olduk ne zamandan beridir doğruları ve hakkı söylemek yanlış yada suç oldu. sen bu kafayla gidersen hiç bir zaman doğrulamassın. hak her zaman tecelli eder. karşılığınıda alırsın.

  • turan 22 Ocak 2016 14:51

    biz devamlı uyarıyoruz başka bir şey yaptığımız yok işte atom bombası lazımken gidip caminin az ilerisine bir cami daha yaptırırsak olacağı bu silahın yoksa bir şey değilsin bize acil atom bombası lazım

  • Hacı 22 Ocak 2016 14:25

    Hadi başkan miti gönder rüsyaya karistir oradan irana gecsinler savaşmadan İsraile teslim edelim Ülken günlük güneşlik etrafta bir dost kalmamış ekonomi çökmüş fakirlik artmış içeriye bakilması gereken surecte komşu ülkelerle ugrasmak bizi yok edecek bir gün öyle bir kapımız calinacakki işte o zaman bu cahil halk anlayacak ama iş işten geçmiş olacak