E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCinneti değil cenneti tercih edin---

Cinneti değil cenneti tercih edin

Cinneti değil cenneti tercih edin
26 Şubat 2015 - 06:38 borsagundem.com

Joly Tur'un reklam filminde tatil zevkini kâbusa çeviren güvenilir olmayan firmalara dikkat çekildi

Bugünlerde sinemaya gidenler, film öncesi seyrettikleri korku filmi fragmanıyla ürperiyor. ‘Cinnetten Bir Köşe’ adlı fragmanda, tüm yıl stres içinde çalıştıktan sonra tatil yapmaya karar veren bir ailenin ucuz ve kayıtdışı bir firmayı tercih etmesiyle kendilerini bir korku filminin içinde bulmaları anlatılıyor.

Fragman aslında bir Reklam filmi. Jolly Tur için hazırlanan reklam, tatil planı için güvenilir firmaları tercih etmenin önemini vurguluyor. Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, internette 2 milyon kez izlenen filmin bir kamu spotu görevi de üstlendiğini söyledi.
Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, kasımda başlattıkları erken rezervasyon kampanyasında yüksek büyüme oranlarına ulaştıklarını açıkladı. Aralık, ocak ve şubatta, bir önceki döneme göre iç turizmde yaz ayları için rezervasyonlarda yüzde 48, kış rezervasyonlarındaysa yüzde 40 talep artışı yaşadıklarını belirtti. Vardar, yurtdışı turlar için de son yılların en parlak büyüme oranlarının ortaya çıktığına dikkat çekti ve yüzde 60’lık artış olduğunu söyledi.

Diskosu bile var

Şirketin yeni binası hakkında bilgi veren Jolly Genel Müdürü Figen Erkan, eğitim, seminer ve toplantı salonlarının yanısıra binada kafe, spor salonu, duş, dinlenme odaları, Oyun konsolu, langırt ve disko olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)