E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÇemaş hisselerinde neler oluyor? ---

Çemaş hisselerinde neler oluyor?

Çemaş hisselerinde neler oluyor?
16 Aralık 2010 - 12:30 borsagundem.com

Borsadan halka arz edilen Çemaş hisseleri önce sert bir düşüşle 1.65 liraya kadar geriledi sonra füze gibi çıkarak 3.60 lira oldu

Çemaş hisseleri bu yıl haziran ayında halka açıldı ve İMKB Birincil Piyasada 2.14-2.60 lira aralığından hisseler satıldı. Halka arz sonrası hisseler yatırımcıların yüzünü çok da fazla güldürmedi, çünkü 1.65 liraya kadar düştü. Aralık ayı başında ise hisse 1.70 liradan yükselişe geçti. Bugün de hisseler 3.15 liraya yükselerek tavan oldu. 
Peki niye yükseldi?
Şirket borsaya yaptığı açıklamada, “Özel bir durum yok” dedi. O zaman ne oldu da hisseler 16 günde yüzde 100’e yakın prim yaptı? Kulislerde konuşulanlara göre halka arzda 6 aylık süre aralık ayında doluyor. Yani 6 ay sonra patrona yeni hisse satma hakkı doğuyor. Patronun hisseleri yüksek fiyattan elinden çıkarmak istediği ve bir oyuncuyla bu konuda anlaşma yaptığı borsa kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanıyor. Zaten halka arzda da ünlü spekülatör Mecnur Çolak’ın ismi kulislerde hisseyle anılıyordu. İzliyoruz, bakalım yakın zamanda patron Hisse satışı talebinde bulunacak mı?
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 19 Aralık 2010 22:27

    Mecnura slm yola devam

  • zippo19 Aralık 2010 17:55

    bende var. yola devam. 2, 50 seviyesinden aldım. bekliycez görücez. umarım çook guzel haberler çıkar bu yukselişlerin arkasından.

  • zirolus17 Aralık 2010 13:41

    yaw hisse düşerken neden diye sormuyorsunuzda yükselince neden diye sormaya başlıyorsunuz.kimi hisse 1 yılda %300-500 yaptı cemaş 1 aydan az zamanda dipten %90 yaptı.çokmu yani.altında illa birşeyler aramak yanlış.birde varsın ortak satış yapacak olsun.ne var yani.hisse yükselmiş elinde olanlar karda satsınlar.niye haber yapma gereği duyuluyorki.burada kimse kimseyi kandırmıyor kaldıki kanmayın kardeşim.aracı kurumları göstermeyen imkb zihniyetine inanıyorsunuzda hisselerin inip çıkabileceğine neden inanmıyorsunuz.hadi bol kazançlarınız olsun..

  • burhan paçacı16 Aralık 2010 17:37

    cemaş neden yükledi yükseliyor dediniz galiba onu futbolcu eskisi mecnur çolak'a sorun diyorum bende..