E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakÇay kahve parasına hayat kurtulacak ---

Çay kahve parasına hayat kurtulacak

Çay kahve parasına hayat kurtulacak
18 Kasım 2012 - 09:24 borsagundem.com

Çevre Bakanı Bayraktar afet riski altındaki binaların nasıl tespit edileceğini anlattı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Havaalanı’nda, 35 ilde başlatılan kentsel dönüşümle ilgili gazetecilere açıklamalar yaptı. Kentsel dönüşümle ilgili yönetmelikte yeni düzenlemeler yaptıklarını söyleyen Erdoğan Bayraktar, afet riski altındaki binaların çok ucuza tespit edileceğini kaydetti. Çevre ve şehircilik il müdürlüklerinin sembolik rakamlara riskli bina tespiti yapacağını ifade eden Bakan Bayraktar, “Daire başına çok ucuz rakam olacak. Örneğin 5 daireye kadar 500 lira, 10 daireye kadar 700 lira gibi rakamlar var. Çok cüzi bir şey yani çay, kahve parası gibi bir şey” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7218 Kasım 2012 11:19

    Kanunlara kurallara uyan iskanlı ve imarlı ev satın almış kentlileri sıkışık imar oranlarına mahkum edip...Dağdan gelip devletin arazisini işgal edip belediyelerde türlü rüşvetlerle arazileri sahiplenmiş hanzo ve de kro adamların gecekondularını kentsel dönüşüme al milyoner et..Öyle bir kentsel dönüşüm ancak AKP gibi partiye ve tabanına yakışandır..Size Yakışanı yapın hocaaaa sıkıntı yok:):):):)..Medeniyete olan çekememezlik İZMİR i gavur bile yapmıştır o tabanın gözünde..Ama görün bak o taban bir iki kat yükseğe çıkınca medeniyet artığı ne kadar dejenere adet var hepsini kendine yamamaktan imtina etmeyecek...Gavurdan daha gavur olacak:):):):)İlk aklıma gelen örnek Ceza yazan polisleri karşısında hizaya çektiren bir milletvekilinin oğlu..Soru 1453 projesinde gündeme gelen işletme hakkı iptali neden 9 KAsıma kadar bekledi de önceden yapılmadı..Kentli bilinci 1453ü sorgulamasa o hak iptal edilir miydi?