E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu; Yılsonuna kadar vize muafiyeti başlatılmalı---

Çavuşoğlu; Yılsonuna kadar vize muafiyeti başlatılmalı

Çavuşoğlu; Yılsonuna kadar vize muafiyeti başlatılmalı
03 Kasım 2016 - 10:52 borsagundem.com

Çavuşoğlu: Türk vatandaşlarına vize muafiyeti sağlanmazsa mülteci anlaşması sona erer

İsviçre basınına konuşan Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yıl sonuna kadar Türk vatandaşlarına vize muafiyeti sağlanmazsa mülteci anlaşmasını sona erdireceklerini söyledi.
DW'nin haberine göre, Türk vatandaşlarına vize muafiyetinin başlatılması için yılsonunu beklemeyeceklerini söyledi. Bakan uygulamaya geçilmediği takdirde mülteci geri kabul anlaşmasını
feshedeceklerini belirtti.

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsviçre gazetesi Neue Zürcher Zeitung'a yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği'nin Türk vatandaşlarına vize muafiyeti sağlamaması halinde mülteci geri kabul mutabakatını yıl sonundan önce feshedeceğini duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever03 Kasım 2016 12:41

    Yazik Haaaaaaaalen avrupa denen sacmalik kapisinin onunde dilenciyiz,,,

  • Hür. Ekonomi03 Kasım 2016 12:06

    Savaş bitene kadar Avrupa Trükiye'yi oyalıyor deaş bitince de mülteciler ülkelerine dönsünler diyecekler. Hükümet bunu görüp anlayamamış mı? Türk halkı olarak vizenin kalkmasını değil fiyatının düşmesini istiyoruz çünkü Avrupa bunu gelir kapısı olarak kullanıyor. Hükümet 25-50 tl'yi kabul ettirsin bizim için yeterli başka beklentimiz yok.