E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Çavuşoğlu ile görüşme zorlu geçti"---

"Çavuşoğlu ile görüşme zorlu geçti"

Çavuşoğlu ile görüşme zorlu geçti
08 Mart 2017 - 11:47 borsagundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Bakan Çavuşoğlu ile görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Berlin'de Almanya mevkidaşı Sigmar Gabriel ile görüştü. Görüşmenin ardından Alman Bakan, "İki ülke de normalleşme istiyor" açıklamasında bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, toplantı sonrası Berlin'deki Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na katılacak.

ALMAN BAKAN'DAN AÇIKLAMA
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nın Alman mevkidaşı Gabriel'le yaptığı görüşmeden sonra Alman Bakan'dan açıklama geldi. Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, "İki ülke ilişkileri normale dönmeli. Görüş ayrılıkları çok olsa da görüşmeleri sürdürmeliyiz." diye konuştu. Alman Bakan, "Çavuşoğlu ile görüşme zorlu geçti." dedi.

Gabriel, Türk yetkililer ile Türkiye'de tutuklu bulunan Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel ve diğer Alman tutukluların Almanya Konsolosluğu ile görüşmesi konusunda anlaştıklarını söyledi.

İki bakanın görüşmesi toplamda 1 saat 15 dakika sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)