E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu, Gabriel ile bir araya geldi---

Çavuşoğlu, Gabriel ile bir araya geldi

Çavuşoğlu, Gabriel ile bir araya geldi
04 Kasım 2017 - 11:48 borsagundem.com

Alman mevkidaşı ile görüşen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Ülkelerimiz arasındaki zorlu konuları ve beklentilerimizi konuştuk" dedi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile Antalya'da bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu görüşme ile ilgili olarak, "Ülkelerimiz arasındaki zorlu konuları ve beklentilerimizi konuştuk" şeklinde açıklamada bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş05 Kasım 2017 08:23

    Hem dış kem de iç politikada başarısız bir süreçten geçiyoruz. 2012 yılına kadar iyi yönetilen ülkemiz şimdi yerlerde sürünüyor. Önce kavga edip baktık olmuyor alttan alıyoruz, özür diliyoruz. Antidemokratik uygulamalara OHAL i uzatarak devam ediyoruz. Durum hiç iyi değil. Daha kötü günlere hazırlıklı olalım.

  • South Park 04 Kasım 2017 18:32

    Dış politikada kavgacı tutum doğru değil. Ancak ne yaparsa yapsınlar ses çıkarmamak da egemenlik haklarına aykırı. Haklarımızı savunmalı ancak bunu her alanda dile getirmemeliyiz. Mesela oturup da halka açık bir toplantıda herşey konuşulmalı. Diplomatik süreçler ihmal edilmemelidir.

  • misafir04 Kasım 2017 16:12

    hangi ülke atağa kalkmış uçuyor sayın trol? aynı ülkeden mi bahsediyoruz

  • SPESİFİK04 Kasım 2017 15:40

    ÜLKE ATAĞA KALKMIŞ UCUP GİDİYOR SEN HALA SALLANMADAN BAHSEDİYORSUN.VATANDAŞ OLARAK ORTADA UTANACAĞIN BİRŞEY YOK BİLAKİS GURURLANACAĞIN ÇOK ŞEY OLUYOR.ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE TÜRKİYEYİ DÜNYADA SÖZÜ GEÇEN KİLİT BİR ÜLKE OLARAK GÖRÜRSEN SAKIN ŞAŞIRMA...

  • Saygilar bizden04 Kasım 2017 15:34

    Rezillik

  • misafir04 Kasım 2017 14:27

    ekonomi sallanınca ABD'nin ve avrupanın paçasına yapıştılar yine. mükemmel dış politika ve onurlu bir duruş gerçekten. bir vatandaş olarak ben utandım.