E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBüyükşehir GYO borsaya gelecek!---

Büyükşehir GYO borsaya gelecek!

Büyükşehir GYO borsaya gelecek!
08 Mart 2012 - 12:27 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kurmak için izin alındığını açıkladı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kurmak için izin alındığını, belediyenin tüm gayrimenkullerini tek çatı altında toplayarak değer oluşturup halka açacaklarını bildirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ihalesi iptal edilen Levent'teki İETT arazisi için yeniden ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİT ER10 Mart 2012 10:14

    GELMİŞ GEÇMİŞ EN HAREKETLİ HİSSESİ OLMAYA ADAY OLUR.KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE HESABI YAPMAK ZOR.

  • vatandaş09 Mart 2012 00:32

    işinden başka her şeye zıplıyosun önce işini yap dogru düzgün.taşeronların hakkını müteahhitlere yediriyorsunuz o para zaten belediyeden çıkıyor ama taşerone degil yandaş muteahhidin cebine gidiyor.sonra hak hukuk adalet naraları atarsınız.

  • BURAYA KADAR.08 Mart 2012 22:39

    Sizler borsaya gireceksenizkağıtlarınızı ancak kendiadamlarınız alır.borsada sizin kağıdınızı alacak müşteri yok.yakında BELEDİYE BİNALARINIDA borsaya kote edersiniz.