E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNimet Abla'da kuyruk bugün daha da uzadı---

Nimet Abla'da kuyruk bugün daha da uzadı

Nimet Abla'da kuyruk bugün daha da uzadı
21 Aralık 2017 - 17:58 borsagundem.com

Yılbaşı ikramiyesinin 61 Milyon TL olarak açıklanmasının ardından Eminönü'nde ünlü piyango bayii Nimet Abla önünde metrelerce kuyruk oluştu.

Yılbaşı büyük ikramiyesinin 61 Milyon Lira olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar bilet bayilerine hücum etti. Eminönü'nde bulunan ünlü bilet bayii Nimet Abla'ya hücum eden vatandaşlar, metrelerce kuyruk oluşturdu.

61 Milyon Liralık kuyruk ise havadan görüntülendi. Görüntülerde metrelerce kuyruğun oluştuğu görülüyor. Öte yandan kuyruğun bilet gişesinden Yeni Camii'ye kadar ulaştığı görülüyor.

Bir vatandaş , "Kurtköy'den geldim. Burası şanslı dediler. O yüzden geldik. Bir saattir sırada bekliyorum" dedi. Başka bir vatandaş ise, "Her sene buradan alırım bileti. Yarım saattir buradayım" dedi.(Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cenk22 Aralık 2017 07:35

    milletin isi yok mu? yoksa yillik izin alip nimet abla kuyruguna mi giriyorlar? belkide ulkede issizligin cekilemeyen fotografi budur!

  • Mustafa Kırkağaç22 Aralık 2017 00:02

    Geri kalmış memleketimin aptal insanları işte bunlar

  • Kerim21 Aralık 2017 20:36

    Bilet almam almadigim biletlerinin 30 yillik bedelini hesaplarsak iyi bir ikramiye kazeytinanmis olabilirim

  • vatansever21 Aralık 2017 20:06

    isteyen mum durusu yapar ,isteyen amuta kalkar ,toplumda biri digerine saygi duymak zorunda ,hosuna gitsede gitmesede....

  • Emre 21 Aralık 2017 18:56

    Bende aldım yılbaşı bileti bir ümit ama böyle sahtekarlığın kol gezdiği bir memleket de çıkmasını beklemiyorum. En çok da şans oyunlarında sahtekarlık dönüyor inanıyorum...

  • baris21 Aralık 2017 18:30

    Bu ne biçim iş yardıma muhtaç bir sürü insanımız varken bu kuyruk acınası durum...

  • Mahallenin Delisi21 Aralık 2017 18:25

    Ağaçlara çaput bağlayan, mezar taşlarına ev-araba olsun diye ana anahtar sürten, çocuğu olmayıp çocuk sahibi olmak için patik asan vs. akla ziyan hareketler yapan bir takım vatandaşların çıkacak diye malum şahıstan bilet almasını yadırgamamak gerekir. Soluduğunuz oksijene, içtiğiniz suya, yediğiniz ekmeğe yazık! Allah akıl fikir versin o vakte kadar yamurda ıslanın ayazda donun, üç kuruş kazancınızı heba edin belki akıllanırsınız...

  • Fahri21 Aralık 2017 18:17

    Her sene alan hala akıllanmamışsa vay ki ne vay