E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBu iş borsaya benzemez hemen inmez---

Bu iş borsaya benzemez hemen inmez

Bu iş borsaya benzemez hemen inmez
08 Haziran 2013 - 07:46 borsagundem.com

Gezi Parkı eylemleri borsayı, turizmi, alışverişi etkiledi? Peki, etkilenmeyen sektör hangisi? Ünlü işadamı konuştu

Türkiye’yi kaplayan, siyasi demeçleriyle borsayı iki kez çökerten, turizm ve alışverişe sıkıntılı günler yaşatan Gezi Parkı eylemleri, gayrimenkul sektörünü etkiledi mi? Krizi değerlendiren İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Gayrimenkul, istikrar isteyen uzun vadeli bir yatırımdır.
Borsa gibi değildir. Anlık iniş çıkışlar olmaz. Sektördeki faiz oranlarına ve fiyatlara bakıldığında uzun zamandır devam eden bir istikrar söz konusu.
Haftalık, 10 günlük olaylar gayrimenkul sektörünü etkilemez. Bazen bir senelik olaylar bile yabancı yatırımcıyı kaçırmaz. Çünkü yabancı yatırımcı zaten uzun bir prosedür ve süreçler sonucunca yatırım yapmaya karar veriyor. O yüzden kolay kolay vazgeçmez” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 08 Haziran 2013 11:45

    bal gibi etkiler kendi kendine cesaret veririsin ya bana birşey olmaz olmaz diye aynı mantıkla konuşmuş oluncada neden olmuş diye

  • nihat g08 Haziran 2013 08:49

    evet etkilemez bu olaylar, kısa süre sonra finansal sıkıntıya girince 2008 amerikada ki mortgage krizi gibi yerle bir olur bir anda sadece!