E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu hafta yağış var---

Bu hafta yağış var

Bu hafta yağış var
28 Nisan 2014 - 11:56 borsagundem.com

Yağışlı hava hafta sonuna kadar devam edecek

Türkiye hafta sonuna kadar yağışlı sistemlerin etkisinde kalmaya devam edecek.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre  geçtiğimiz hafta ortasından bu yana yağışlı havanın etkisinde bulunan ülkemizin bu hafta sonuna kadar yağışlı sistemlerin etkisinde kalmaya devam edeceği tahmin ediliyor.
Bu hafta boyunca yurdumuzun kuzey, batı ve iç bölgelerinin aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.
Yağışların bugün Kuzey Ege kıyıları, Marmara’nın güney ve batısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı, rüzgarın gündüz saatlerinde güney ve batı yönlerden bugün Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’nun batısında yarın (29.04.2014 Salı) ise İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu bölgesinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (60 ila 80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)