E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda düşüş beklentisi---

Borsalarda düşüş beklentisi

Borsalarda düşüş beklentisi
21 Kasım 2013 - 07:12 borsagundem.com

Avrupa borsalarının düşüşle açılmaları bekleniyor

ABD'de Federal Açık Piyasa Komitesi'nin 29-30 Ekim toplantısının dün açıklanan tutanaklarının FED yetkililerinin tahvil alım programında azaltıma önümüzdeki birkaç ay içinde başlama beklentilerini  koruduklarını ortaya koyması sonrasında Avrupa borsalarının bugün düşüşle açılmaları
bekleniyor.

IG, FTSE 100'ün 22, Dax'ın 45 ve Cac-40&'ın 20 puan düşüşle açılacağını tahmin ediyor.

FOCM tutanakları sonrasında Wall Street de günü düşüşle kapattı. Bu sabah ABD vadeli endekslerinde de düşüşler gözleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NEHİR ER/MALİ ANALİST21 Kasım 2013 11:38

    BOŞUNA GAZA GELMEYİN FED TUTANAKLARI ABD BORSALARININ GAZINI ALMAK İÇİN AMA MADEM AZALTILACAK NİYE BU GÜN NİKKEİ YUKARI FIRLADI,NİYE S%P FUTURE'LARI ŞU AN YUKARDA AKŞAMA YÜKSELİCEK GİBİ?DEMEK Kİ BİR GAZ ALMA VAR BİST BOŞUNA PANİKLEDİ ZATEN İŞİ BİLMEYENLERCE SATIŞ YAPILIRKEN BİLENLER İYİLERİ TOPLUYOR.

  • piyasalar boşa korkuyor21 Kasım 2013 09:56

    korkmayın kaldıramazlar.

  • Piyasalarda21 Kasım 2013 08:00

    Şeyi istiyor ha. Bu biliniyordu en geç mart deniyordu.kasım bitti ekle bi kaç ay ocak veya mart bu bi kaç ayın içine girer.Bu piyasalara saniyesini de söyleselerde artık rahatlasak