E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsadan çıkmalı mı kalmalı mı---

Borsadan çıkmalı mı kalmalı mı

Borsadan çıkmalı mı kalmalı mı
13 Temmuz 2016 - 10:11 borsagundem.com

İş Yatırım, sabah raporunda piyasadaki gelişmeleri ve beklentileri değerlendirdi

Dünya piyasaları Brexit şokunu büyük ölçüde geride bıraktı. Wall Street’te yeni zirveler ve Avrupa borsalarındaki sert tepki alışları ile hisse senedi piyasaları Brexit sonrasındaki kayıplarının tamamını kendi para birimi cinsinden geri aldı. Ancak DXY endeksindeki yükseliş nedeniyle Brexit şokuna açık piyasalarda dolar cinsi değerlemeler halen tam olarak toparlanmış değil.
Yüksek betalı Borsa İstanbul küresel risk iştahındaki canlanmadan en çok yararlanan piyasalar arasında yer alıyor. MSCI verilerine göre Türkiye aybaşından beri dolar bazında %5,1 getiri ile Mısırdan sonra en iyi performans gösteren gelişmekte olan piyasa oldu.
Son günlerdeki hızlı yükseliş sonrasında Borsa İstanbul’da bu sabah yatay bir açılış bekliyoruz. Avrupa ve ABD vadeli piyasalarındaki satışlar derinleşirse Borsa İstanbul’da kar satışları görülebilir. Borsa İstanbul için 28 Haziran tarihinde verdiğimiz taktiksel AL önerimizi hedefimize ulaştığımız için dün öğleden sonra %5 karla kapattık.
Ancak İş Yatırım olarak Borsa İstanbul için olumlu görüşümüzü koruyoruz. 80.000 seviyesindeki psikolojik direncini zorlanmadan geçen Borsa İstanbul küresel risk iştahındaki toparlanma devam ederse önümüzdeki haftalarda 84.000 civarındaki temel direncini zorlayabilir.

İş Yatırım

Günün önemli şirket haberleri - 13.07.2016

 

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 13.07.2016

 

Helikopterden para beklemeyin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)