E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada kâr satışları---

Borsada kâr satışları

Borsada kâr satışları
19 Eylül 2013 - 14:23 borsagundem.com

Borsa İstanbul ikinci seansa alımlarla başlayarak 80.569 seviyesini gördü

İkinci seansa alımlarla başlayan Borsa İstanbul'da kâr satışları başladı.Borsa İstanbul'da seans başında gelen alımlarla 80.569 seviyesi görüldü, endekste yükseliş yüzde 8'i buldu. Bu seviyeden gelen satışlarla endeks 79.700'e kadar geriledi.  Bankalarda alım işlemlerinin devam ettiği ve yükselişlerin satış içinde fırsat olduğunu belirten analistler, bu seviyelerden kısa vadeli kar satışlarının yaşanabileceğini, sert yükselişten faydalanan yatırımcıların karlarını realize etmek isteyebileceklerinin altını çiziyorlar. Kısa vadede 80.500'deki direncin geçilmesi halinde yükselişin 81.500'e kadar devam edeceğini belirten analistler, kar satışları karşısında dikkatli olunmasını tavsiye ediyorlar.
Bununla birlikte piyasa öğleden sonra saat 3.30'da açıklanacak ABD cari işlemler dengesi (beklenti 96 milyar dolar) ve ABD haftalık işsizlik başvurularını (beklenti 330.000) takip edecek. Saat 5 itibariylede ABD ikinci el konut satışları takip edilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)