E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBorsa İstanbul 77 bin puan seviyesine yükselebilir---

Borsa İstanbul 77 bin puan seviyesine yükselebilir

Borsa İstanbul 77 bin puan seviyesine yükselebilir
21 Eylül 2015 - 08:57 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da 75.400 direncinin aşılması halinde yükseliş hızlanabilir

Perşembe günü faizleri sabit bırakan FED, küresel büyüme sorununa dikkat çekmişti. Piyasalarda da söz konusu sorunlara yönelik riskler fiyatlamalarda etkili oluyor. Cuma günü Avrupa ve ABD borsaları günü ekside kapatırken, bu haftaya Asya genelinde satışlarla başlıyoruz. Lira ise sepet bazında değer kaybediyor. Borsa İstanbul'da güne hafif satıcılı bir görüntüyle başlayabiliriz. Cuma günü satıcılı bir seyir izleyen BIST100, seans sonuna doğru Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'in 1 Kasım'daki erken seçim için Ak Parti aday listesinde yer aldığının açıklanmasından sonra günü hacimli bir şekilde artıda kapattı. Şu aşamada, söz konusu adaylıklar fiyatlanmaya devam edebilir. Ancak olası yükselişlere, yurtdışı borsaların ve Lira'nın da destek vermesi gerekebilir.  Bu kapsamda da olası yükselişlerde 75.400 önemli bir direnç olarak gözüküyor. Bu seviyenin üzerinde 76.700 hedef olarak 
takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise 74.700, 74.350 ve 74bin destek seviyeleri. Ek olarak, Cuma günü derecelendirme kuruluşu Fitch, beklendiği gibi Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü  değiştirmedi.

Ziraat Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)