E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Gündem sordu, ustalar konuştu---

Borsa Gündem sordu, ustalar konuştu

Borsa Gündem sordu, ustalar konuştu
30 Aralık 2013 - 16:11 borsagundem.com

Piyasanın aktörleri 2014’teki beklentileri anlattı

Piyasalardaki sallantı önce FED’le geldi.  Mayıs ayında tarihi belirsiz ‘varlık alımı azaltma’ kararıyla başlayan kriz Kasım’daki kararla netleşince herkes derin bir soluk aldı. Tam yüzler gülecekken Türkiye’yi ‘deprem’ gibi sarsan büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu patladı. Borsa çöktü, döviz fırladı, faiz yükseldi.  Emniyet-Yargı- Cemaat- Hükümet eksenindeki büyük siyasi krizde hepimizin tanık olduğu inişli çıkışlı sert hareketler yaşandı. Ve toz bulut ortam 2013’ün son bir iki gününde yerini az biraz toparlanma çabalarına bırakırken, gözler ileriye, yeni umutlara çevrildi.

Evet, tüm dünyanın kapısını çalan 2014 neler getirecekti? İşte bu ‘derin’ sorunun cevabını piyasanın aktörlerine sorduk.  “Borsa yükselir mi, yeni yılda hangi hisseler, sektörler öne çıkar, altın hala güvenli liman mı, başka bir alternatifi var mı, yatırımcı nasıl bir pozisyon almalı?” dedik.

İşte sektörün önemli isimleri, işte sorular, işte çok konuşulacak yanıtlar…

BUGÜNDEN İTİBAREN BORSA GÜNDEM’DE…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adem31 Aralık 2013 11:41

    tam para kazanmaya başladım 1.dalga Gezi olayları borsa toparlanmaya başladı 2.dalga dersaneler olayı patladı, yine toparlanır dedik son dalga yolsuzluk operasyonu bene kardeşim....

  • KILIÇ30 Aralık 2013 22:43

    BORSADA VURGUNA DUR DENMELİ ,

  • alpaslan30 Aralık 2013 17:20

    giren girmiş .toparlanma olsa nolacak 5 tavan yapması lazım anca aldığım seviyeye geliyor.