E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBoğaz'a Osmanlı tarzı konak yapıyor---

Boğaz'a Osmanlı tarzı konak yapıyor

Boğaz'a Osmanlı tarzı konak yapıyor
05 Mayıs 2012 - 02:54 borsagundem.com

İstanbul Boğazı'na nazır Çengelköy sırtlarında üç katlı olarak inşa edilen 35 bloktaki 79 konut, metrekaresi 3.200 ile 5.800 lira arasında satılacak

Projeyi hayata geçiren Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat konsorsiyumu ve Arista işbirliği, Sultan Makamı Konakları ismini verdiği projenin yüzde 20'sini başlangıç fiyatıyla satacak. Arista İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Timuçin Yalı, kaba inşaatı bitme aşamasına gelen ve önümüzdeki eylül ayında yaşamın başlamasının planlandığı Sultan Makamı'nın imarlı, ruhsatlı ve Anıtlar Kurulu onayı alınmış bir konut projesi olduğunu söyledi. 150 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen projede 9 adet havuzlu müstakil köşk, 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daire bulunuyor. Osmanlı konakları tarzında inşa edilen ve kapısındaki güvenlik görevlilerinin yeniçeri kıyafetiyle görev yapacağı proje, 67 dönümlük arazi üzerinde konumlandı. Sakinleri için Limuzin ve tekne servisi de vereceklerini belirten Timuçin Yalı, "Maliyetine lüks kavramının mucidi biziz ve bu servis hizmetlerini de maliyetine vereceğiz. Sitenin yönetimi 10 yıl bizde kalacak." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)