E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBofA'dan küresel fon raporu---

BofA'dan küresel fon raporu

BofA'dan küresel fon raporu
01 Mart 2024 - 10:34 borsagundem.com

28 Mart'ta sona eren haftada teknoloji hisselerine girişler ağustos ayından bu yana en yüksek seviye olan 4,7 milyar dolara ulaşırken, kripto paralara sermaye girişleri 1,2 milyar dolardan 2,4 milyar dolara yükseldi.

Bank of America Global Research tarafından yayınlanan rapora göre, yatırımcılar 28 Mart'ta sona eren haftada ağustos ayından bu yana en fazla sermayeyi teknoloji hisselerine yönlendirdi ve kripto para birimlerine yatırdıkları miktarı iki katına çıkardılar

EPFR verilerinden derlenen rapora göre, teknoloji hisselerine girişler ağustos ayından bu yana en yüksek seviye olan 4,7 milyar dolara ulaştı ve yıllık bazda 98,8 milyar dolarlık bir rekor kırma yolunda ilerledi.

Kripto paralara sermaye girişleri, yatırımcıların borsa yatırım fonlarına hücum etmesi ve Bitcoin'nin rekor seviyelere yaklaşmasına yardımcı olmasıyla, bir önceki hafta 1,2 milyar dolardan 2,4 milyar dolara yükseldi.

BofA, gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinde 1 milyar dolar çıktı. Bu Kasım 2023'ten bu yana ilk sermaye çıkışı oldu. Çin'den 1,6 milyar dolar sermaye çıkışı oldu ve bu da Ekim 2023'ten bu yana görülen en büyük çıkış olarak kayıtlara geçti

Yatırımcı ilgisinin arttığı hisseler (01.03.2024)

 

12 göstergesi "al" veren hisseler (01.03.2024)

 

Yatırım fonlarında yapılacak işlemler KAP'ta yer alacak

 

Batı Çimento ve Albaraka Türk sorusu

 

Günün önemli şirket haberleri 01/03/2024

 

Yabancıların en fazla alım satım yaptığı hisse senetleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)