E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa BofA'dan hisse senedi analizi: 'Cezalandırıcı' olabilir---

BofA'dan hisse senedi analizi: 'Cezalandırıcı' olabilir

 BofA'dan hisse senedi analizi: 'Cezalandırıcı' olabilir
31 Mayıs 2024 - 15:28 borsagundem.com

BofA, ABD teknoloji hisselerindeki düşüşün hisse senetleri için bir sonraki "cezalandırıcı" işlem olabileceğini bildirdi.

ABD'nin en büyük finans kuruluşlarından Bank of America (BofA), teknoloji devlerinin hisseleriyle ralliyi sürdüreceklerine güvenen yatırımcıların, diğer sektörlerin toparlanmaya başlamasıyla zor bir dönem geçirebileceğini belirtti.

BofA stratejistlerine göre, piyasa genişliği arttıkça değer hisselerinin büyüme hisselerinin önüne geçmesi "Pain Trade-Piyasaların büyük bir katılımcı grubunu aynı anda cezalandırması" olarak tanımlanabilir.

Elyas Galou, ABD hisse senetlerinde düşüş ve yatırım yapılabilir derecedeki tahvil spreadlerinde genişleme gibi potansiyel sorunlara da dikkat çekti.

Stratejistler, 2023 yılında genel olarak düşüş eğilimindeyken, bu yıl S&P 500 Endeksi'ni rekor seviyelere taşıyan rallide daha nötr bir duruş sergilediler.

Kazançlar büyük ölçüde teknoloji devlerinin hisselerindeki artıştan kaynaklandı ve Nvidia Corp.'un güçlü bilançosu bu yükselişe ekstra bir ivme kazandırdı.

Nvidia ABD’nin teknoloji endeksini rekora taşıdı

 

Fundstrat: Teknoloji hisseleri parabolik seyirle yükselecek

 

Dev teknoloji şirketlerinin geleceğini ABD Çin rekabeti belirleyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)