E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBofA, Borsa İstanbul'daki üç şirketin hedef fiyatlarını yükseltti!---

BofA, Borsa İstanbul'daki üç şirketin hedef fiyatlarını yükseltti!

BofA, Borsa İstanbul'daki üç şirketin hedef fiyatlarını yükseltti!
15 Haziran 2024 - 09:33 borsagundem.com

Bank of America (BofA), Borsa İstanbul'da işlem gören üç büyük perakende şirketi için hedef fiyatlarını güncelledi ve bu şirketlere ilişkin olumlu değerlendirmelerde bulundu.


BofA analistleri, Anadolu Efes, BİM, ve Coca-Cola için hedef fiyatlarını güncelleyerek 'Al' tavisyesinde bulundu. Analistler, yayımladığı raporda beklenenden daha güçlü finansal sonuçlar ve 'çift haneli enflasyonun beklenenden daha uzun süreceği' düşüncesinin hedef fiyatlardaki yükselmenin temel sebebi oluşturduğunu belirtti.

BİM için kısa vadede Al tavsiyesi

Kısa vadede, yüksek seyreden tüketi fiyatlarının satın alma gücü üzerindeki yarattığı baskının Bim'e fayda sağlayacağını düşünen analistler gıda perakendesi sektöründe lider konumda olan firmanın gelecektede pazar payını artıracağını ve yeni şube açılışlarını sürdürerek sektöredeki dominasyon gücünü koruyacağını düşünüyor. Şirketin genişlemeci politikasının orta vadede sürdürülebilir olacağına dikkat çekilirken BofA, BIMAS hisse senedi için hedef fiyatını 610 TL olarak belirledi ve 'Al' tavsiyesinde bulundu.

Coca-Cola'da 'güçlü turizm sezonu' etkisi

BofA analistleri Coca-Cola'nın muhtemelen Türkiye'de güçlü geçecek yaz turizminden fayda sağlayacağı görüşünde. Şirketin gelirlerinde bu yıl çift haneli reel büyüme beklenirken kar marjlarının da iyi seviyede olacağı belirtildi.

Analistler Coca-Cola için 1.000 TL hedef fiyat verirken 'Al' tavsiyesinde bulundu.

"Türkiye pazarı Anadolu Efes'in bilançosunu destekleyecek"

Anadolu Efes'in Türkiye'deki ilerlemesinin firmanın cari yıl için bilançolarına olumlu katkı sağlayacağını belirten BofA analistleri, Rusya'da yaşanan ortaklık krizine rağmen, şirketin kaybettiği pazar payını geri kazanma konusunda umut verdiğini ve orta vadeli görünümünün olumlu olduğunu söyledi.

BofA, Anadolu Efes için 285 TL'den 'Al' tavsiyesinde bulundu. (ekonomim.com)

BofA: Büyük sermayeli hisseler borsayı taşıyacak

 

BofA çip üreticilerinin hisseleri için 2026'yı işaret etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir18 Haziran 2024 13:45

    BofA soykırmcı siyonist bozuntusu netenyahunun pedofil arkadaşı olduğu söyleniyor.

  • Gercek15 Haziran 2024 23:43

    Devletimize çağrıdır SPK yi göreve davet ediyorum bofa nin borsamizda işlem yapması yasaklanmalıdır borsa nin en büyük manipülasyonunu yapıyor

  • Yorum15 Haziran 2024 21:32

    He yapıkrediye 47 lira fiyat biçti 39 da yıkıldı şimdi yapıkredide 35 üstü maliyeti ky ylla dolu hatırlıyormusunuz ereğliye fiyat içmişti manüpilatif fiyattı Allahtan şirket uyandı hemen itiraz etti yaygarayı kopardı eğer istedikleri olsaydı ereğliye toplayıp ardından yıkacaklardı şimdi aefes bim ve ccolayı basacaklar ky ya verdikleri fiyata gelmeden aç gözlülük yapmadan sıvışmayı bilen yatırımcı hiç bir zaman kaybetmez

  • Bir dost15 Haziran 2024 20:35

    Boğa hareketlilk kazandırdı KY çoğaldı , borsa sarhoşlugu bitiyor ,hızla KY azalicak  

  • Kurt15 Haziran 2024 17:26

    Manipulator ve nielikli dolandırıcı dir kendileri , bof.a olduğu sürece borsa nanay !!!

  • ALİ KODUŞ15 Haziran 2024 10:54

    Hisseyi toplayın sonra bu fiyatlara yaklaşınca millete yıkın hemi.

  • kaportacı salim usta sanayiden15 Haziran 2024 10:48

    bofaya inanmayın 3 kaat da şişmiş vaziyette.bofalama yapıyo bofa.siz gsdho alın vapurcu turgut harika yönetiyo gsdho yu .şeşel meşel li vapur alıyo bankayı sattı vapurculuk yapıyo şirket batıyo auhauhauhauhuahau mesela başka polisan alın polisan memedvar spek hahauhuhau komedi gibi garibim ne ezildi .kaatı çıkaramıyo yukarı şirket berbat k.y gelmiyo uahuhauhauhauha boya satıyo yazın bi alana bi bedava hahauhuhauhaua hisse böle olması bundan demek şirket balon .hauhauhauhauhau başka çok ege seramik baş tacı .amelelikten sanayicilcilik olunca bökle oluyo amelelelik eziklii devam ediyo .hahuhauhau şirket hep zarar hep bedelli .masak vergi dairesi bi sormuyo noluyo orada diye auuahuhauhauhauhauha daa çok var .sarkuysan turcas o kadar çokki bunlar kurummsal sözde .

  • Tey16 Haziran 2024 09:05

    Ahuahuahu bu ney sen malmısın yazdığı efendice yaz