E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBlackstone CEO'su Schwarzman'dan ABD'de resesyon açıklaması---

Blackstone CEO'su Schwarzman'dan ABD'de resesyon açıklaması

Blackstone CEO'su Schwarzman'dan ABD'de resesyon açıklaması
23 Ekim 2024 - 07:38 borsagundem.com

Blackstone CEO'su Steve Schwarzman'dan yatırımcılara ABD ekonomisi için güven veren açıklama geldi. Schwarzman, ''Başkan kim olursa olsun resesyon riski yok. Her iki adayın da teşvik edici politikaları var'' dedi

Blackstone CEO'su Steve Schwarzman, başkanlık seçimlerini kim kazanırsa kazansın ABD'nin resesyondan kaçınmasının muhtemel olduğunu, çünkü her iki adayın da büyümeye hitap eden politika önerileri olduğunu söyledi.

Schwarzman, "Resesyon riski görmüyorum çünkü ekonomi oldukça güçlü ve her iki aday da pek çok teşvik edici politikadan bahsediyor. Ancak kimin ne yapabileceğini ya da ne yapmak istediğini zaman gösterecek" dedi.

Schwarzman Mayıs ayında Donald Trump'ın kampanyası için para toplayacağını söyleyerek daha önce Cumhuriyetçi liderlerin "yeni nesli" için yaptığı çağrıyı tersine çevirdi.

77 yaşındaki Schwarzman, tarihsel olarak Demokratların düzenlemeye daha "güçlü bir yaklaşım" benimsediğini ve bunun özel sermaye endüstrisi için bazı alım ve satımları etkileyebileceğini söyledi. Schwarzman, ekonomi ve vergilerle ilgili birçok politika önerisinin Başkan'a değil Kongre'ye bağlı olacağını da sözlerine ekledi.

Moynihan: Fed faiz indirimlerinde ölçülü olmalıMoynihan: Fed faiz indirimlerinde ölçülü olmalı

 

Çin'de 280 milyar dolarlık borsa fonu önerisiÇin'de 280 milyar dolarlık borsa fonu önerisi

 

ECB Başkanı Lagarde:  Faizi düşürmeye devam edeceğizECB Başkanı Lagarde: Faizi düşürmeye devam edeceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)