E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBizim bir ilgimiz yok! ---

Bizim bir ilgimiz yok!

Bizim bir ilgimiz yok!
15 Haziran 2011 - 13:03 borsagundem.com

Euro Menkul Genel Müdürü Yusuf Ali alan Borsagundem.com’a konuştu

Euro Menkul hisselerinde yaşanan sert düşüş büyük şaşkınlıkla izleniyor. Hisseler iki günde yüzde 30’a yakın gerileyerek 1.23 lira oldu. Borsagundem’e genel iddialara gore hissede uzun süredir pozisyon alan bir oyuncu büyük zarar yazdıktan sonar elindeki hisseleri satma kararı almış. Euro Menkul Genel Müdürü Yusuf Ali Alan ise, “Bizim konuyla bir ilgimiz yok. Tek bir lot bile satmadık. Zaten şirketin yüzde 51 hissesi bizim elimizde ve mağdur oluyoruz” dedi. Kimin niye hisse sattığını bilmediklerini belirten Alan, Euro Sigorta’nın halka arzını da bir sure ertelediklerini vurguladı. Alan halka arzın ertelenme gerekçesini ise şöyle açıkladı: “Piyasada tablo pek iç açıcı değil. Herkes kötü senaryo çiziyor endeksin 50-54 bin puana kadar düşebileceği öngörülüyor. Hükümetin alacağı sert tedbirler tüm piyasayı endişelendiriyor. Böyle bir tabloda halka arzı bir sure askıya aldık.” Hisselerle ilgili özel bir durum olmadığının altını tekrar tekrar çizen Alan, “Haziran dönemi ve bizim birçok şirketimizde Euro Menkul hissesi var. Şimdi nedenini bilmediğimiz bu düşüş bilançolarımızı da olumsuz etkilecek” diye konuştu.
BORSAGUNDEM.COM
EURO MENKUL'DE KİM SATIYOR? BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zurna19 Haziran 2011 16:03

    ahmet beye sormalıı

  • dünya15 Haziran 2011 15:50

    Öyle demeyin arkadaşlar adamlar bize olumsuz yazıyorlar diyee üzülüyorlar onlar gerçek yatırımcı hiç hisse satarlar mı? patronları hiç hisse satar mı? ondan bütün elindeki halka açık kısımdaki hisseleri sattı bunlar sütten çıkmış ak kaşık misali ondan yanlış hatırlamıyorsam 6 liralık kağıt 1,5 - 2 liraya kadar geldi o kadar insanın ahı var bu elbette bir şekilde çıkarrr utanmasa küçük yatırımcı satıyor kağıt düşüyor dememişşş sonra zan altında küçük yatırımcı kalırdııııı

  • ahmet15 Haziran 2011 14:17

    tabi canım kedidir kedi... sizin bir ilginiz yoktur, ama akrabalarınız, eş-dost hesaplarınız üzerinden cehennem zebanileri işlem yapıyor dimi?

  • eurom15 Haziran 2011 13:41

    Vakti zamanında elimde eurom hissesi var iken , 20 milyon Lirası piyasada dolaşan hissenin 50 milyon Lira işlem yaptığı, yani hisselerin bir günde 3 kez el değiştirdiği bir işlem gününde Yusuf Ali Alan isimli beyefendi KAP a gönderdiği açıklama da alış ve satışlarını yazmıştı. Alış ve satış miktarları sonuç itibariyle birbirine yakındı. Fakat hisse % 20 lik bir marjda geldi gitti. Kısacası bu işte bu ve bunun gibi saygıdeğer beyefendilerin bir parmağı yok ise bende hiç bir şey bilmiyorum.