E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBİST yatay seyredebilir---

BİST yatay seyredebilir

BİST yatay seyredebilir
19 Temmuz 2013 - 09:11 borsagundem.com

Asya borsalarında bugün karışık seyriler hakim

FED Başkanı Bernanke’nin ABD Temsilciler Meclisi’nde yaptığı açıklamalar sonrası  77.000 seviyeleri üzerine yerleşen BİST dün de bu seviyeler üzerinde dalgalı bir seyir izledi. Gün içinde gelen kar satışları ile 76.300 seviyelerine gerilemesine karşın  sonrasında toparlanarak tekrar 77.000 seviyeleri üzerine yükselen Endeks günü 49 puan düşüşle 77.023 seviyesinden tamamladı. ABD haftalık işsizlik başvuruları verisinin
 beklentilerden iyi gelmesi ve FED Başkanı Bernake’nin ABD Temsilciler Meclisi’nde yapmış olduğu sunumundan sonra dün de Senatoda yapmış olduğu sunumunda da gevşemeci parasal politikayı destekler açıklamaları piyasalardaki iyimserliğin sürmesini sağladı. Moody’s’in ABD’nin görünümünü Negatif’ten Durağan’a yükseltmesi ABD bborsalarında yükselişin sürmesini sağlarken Asya borsalarında bugün karışık seyriler hakim. Yurt içinde ve yurt dışında önemli bir veri akışının olmadığı günde güne yatay bir seyirle başlamasını beklediğimiz piyasaların sonrasında dalgalı bir seyir izleyeceğini düşünüyoruz.
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)