E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBIST haberlere göre yöne çizecek---

BIST haberlere göre yöne çizecek

BIST haberlere göre yöne çizecek
27 Ocak 2020 - 08:59 borsagundem.com

A1 Capital Yatırım tarafından hazırlanan günlük bülteninde başlık "Kritik haftada önemli başlıklar var... " oluyor.

Ocak ayının son haftasına başlarken kritik başlıklar hafta genelinde kendini gösterecek. Corona virüsüne dair endişeli bekleyiş, Fed kararı, TCMB enflasyon raporu gibi detaylar derken hareketli bir hafta piyasaları bekliyor olacak.

Global piyasalardaki zayıf görünümünde endeksleri baskı altında tutarken, BIST100'de cuma gününü sabah açılışta güçlü gelen alımların aksine %0.33 aşağıda 122.141 puanla tamamladı. Dolar/TL kurunda ise 5.90-5.95 aralığındaki fiyat hareketi devam ediyor.

Bugün Çin ve Asya'da bazı ülkeler kapalı olacak. Veri gündemi de sakin. Bu nedenle haber başlıkları fiyat hareketleri açısından önemli olabilir.

Küresel piyasalarda Çin ve diğer Asya ülkelerindeki tatil haftanın genelinde devam edecek. Corona virüsüne dair endişeli tablo devam ediyor ve bu durum endeksler üzerindeki baskısını koruyor. Bu gelişmelerin güvenli liman varlıklarını ön plana çıkarması, son günlerde ons altın yeniden 1580$ seviyesine tırmanmasını destekledi.

Petrol fiyatları ise yaşanan durumun neticesinde talebin azalacağı beklentisiyle temmuz ayında gördüğü seviyelere geriledi. Bugün yurtdışı piyasalarında veri gündemi sakin. Fakat haber başlıkları fiyatlamalar açısından daha önemli olabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)