E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBİST dalgalı seyredebilir---

BİST dalgalı seyredebilir

BİST dalgalı seyredebilir
17 Temmuz 2013 - 09:04 borsagundem.com

Bernanke’nin açıklamaları öncesinde yurt dışına paralel dalgalı bir seyir izleneceğini düşünüyoruz

Güne yatay bir seyirle başlayan BİST, son iki işlem günündeki sert yükselişin ardından kar realizasyonları ile karşılaştı ve günü de 550 puan düşüşle 75.678 seviyesinden tamamladı. Bugün global piyasaların gözü FED Başkanı Bernanke’nin bugün ve yarın ABD Temsilciler Meclisi ve ABD Kongresinde yapacağı konuşmasında olacak. Geçtiğimiz hafta Bernanke’nin gevşemeci parasal politikayı destekler yönünde konuşmasının ardından bugün vereceği mesajlar piyasaların seyri açısından önem taşıyor. Bernanke konuşmasını TSİ 17:00’da yapacak.
Diğer yandan bugün Türk Telekom’um bilançosu ile başlayacak ikinci çeyrek bilanço sezonunda bundan sonra hisse bazlı hareketlerinde ön plana çıkmasını bekliyoruz. Tüm bu gelişmeler altında güne yatay bir seyirle başlamasını beklediğimiz piyasaların sonrasında Bernanke’nin açıklamaların öncesinde yurt dışına paralel dalgalı bir seyir izleyeceğini düşünüyoruz.
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)