E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST-100 haftaya satıcılı başlayacak---

BİST-100 haftaya satıcılı başlayacak

BİST-100 haftaya satıcılı başlayacak
18 Nisan 2016 - 08:55 borsagundem.com

Ziraat Yatırım teknik analizinde, Borsa İstanbul'un haftaya satıcılı başlamasının beklendiği ve piyasaların Çarşamba günü gerçekleşecek olan Para Politikası Kurulu'nu izleyeceği belirtildi

Doha toplantısında petrol üretimi konusunda anlaşmaya varılamadı. Karar sonrasında Brent petrol 37,6 seviyesine kadar sert bir düşüş yaşadı. Buna bağlı Asya borsaları ve ABD vadeliler satıcılı bir görüntü içerisindeler. MSCI Gelişmekte Olan Ülke Endeksi ise %0,7 oranında geri çekilirken, Sepet kur yatay bir görüntü çizme eğiliminde. Borsa İstanbul haftaya satıcılı bir görüntüyle başlayabilir. Şu aşamada Gelişmekte Olan Ülke rallisinde yalnızca petrol fiyatları olmadığı gibi, fon akımları güçlenme eğiliminde. Bu nedenle petrol fiyatları yeniden gerilemeye başlasalar bile geçen seferki gibi Gelişmekte Olan Ülke piyasalarını etkileyemeyebilirler. Satış refleksinin kısa sürmesinin muhtemel olduğunu düşünüyoruz. Bugün veri ajandasında ise önemli bir gelişme yok. Hafta genelinde ise Çarşamba günü Para Politikası Kurulu şu anda Türkiye için daha önemli.

ZİRAAT YATIRIM

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 18/04/2016

 

BİST-100'de 85.000 seviyesine dikkat

 

BİST-100'de temkinli seyir beklentisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)