E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST-100 güne yatay pozitif başlayacak---

BİST-100 güne yatay pozitif başlayacak

BİST-100 güne yatay pozitif başlayacak
04 Nisan 2016 - 08:45 borsagundem.com

Şeker Yatırım günlük teknik analizinde, Cuma günü gerçekleşen kar realizasyonlarının ardından piyasaların güne yatay pozitif başlayacağı ve gün içerisinde bu eğilimi sürdürmeye çalışacağı öngörüldü

FED’in geçtiğimiz hafta yapmış olduğu güvercin tondaki açıklamaları ile faiz artırım beklentilerinin yılın ikinci yarısına ötelenmesi sonrası gelen alımlarla 83.500 seviyelerine yükselen BİST 100 Endeksi haftanın son işlem gününde yurt dışı piyasalara paralel kar realizasyonları ile karşılaştı. ABD'de tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin üzerinde gelmesi sonrası 82.000 seviyelerine kadar geri çekilen Endeks haftayı %1.1 düşüşle 82.359 seviyesinden tamamladı. Piyasalar bugün içeride saat 10:00’da açıklanacak Mart ayı enflasyon verilerini (TÜFE’de piyasa beklentisi ve Şeker Yatırım olarak beklentimiz % 0,5 seviyesinde gelmesi yönünde bulunuyor) dışarda ise ABD’de Türkiye saati ile 15:30’da açıklanacak ABD, Şubat fabrika siparişleri verisini izleyecek. Yeni haftaya Asa borsaları hafif aşağı yönlü bir seyirle başlarken, Avrupa borsalarının güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor. Cuma günü gelen kar realizasyonlarının ardından güne yatay pozitif bir seyirle başlamasını beklediğimiz BİST’in sonrasında alternatif piyasaları ve yurt dışı piyasaları takip ederek bu seyrini sürdürme çabası içinde olacağını düşünüyoruz.

ŞEKER YATIRIM

Günün önemli şirket haberleri 04/04/2016

 

BİST-100'de stop-loss 80.500 seviyesinde

 

Türkiye'ye 3 milyar dolar aktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)