E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBİST-100 güne yatay başlayacak---

BİST-100 güne yatay başlayacak

BİST-100 güne yatay başlayacak
31 Mart 2016 - 08:45 borsagundem.com

Şeker Yatırım teknik analizinde, piyasaların son günlerdeki hızlı yükselişinin ardından bugüne yatay başlayacağı, gün içerisinde açıklanacak verilere göre yükselişi sürdürme çabasında olacağı belirtildi

FED Başkanı Yellen’in önceki gün yapmış olduğu güvercin tondaki açıklamaları faiz artırım beklentilerinin yılın ikinci yarısına ötelenmesine neden olurken, piyasalara yansıması da olumlu oldu. Açıklamalar sonrası dolar/TL kurunun 2,84 TL seviyesi altına gerilemesinin de desteği ile gün boyu alıcılı bir seyir izleyen BİST 100 Endeksi günü % 1.4 yükselişle 82.918 seviyesinden tamamladı. Bugün piyasalar içeride saat 10:00’da açıklanacak 2015 yılı 4.çeyrek büyüme verilerini (Şeker Yatırım: %4.9, piyasa beklentisi: %5,2) ve Şubat ayı dış ticaret verilerini takip edecek. Yurt dışında ise ABD haftalık işsizlik başvuruları ve Mart Chicago PMI verileri izlenecek. Piyasaların bugün veriler öncesi, son günlerde yaşanan hızlı yükselişin ardından yatay bir seyirle başlamasını daha ise gelecek verilere göre yükselişini sürdürme çabası içinde olacağını düşünüyoruz.

ŞEKER YATIRIM

BİST-100'de yükseliş beklentisi

 

BİST'te iyimserlik devam ediyor

 

Günün önemli şirket haberleri 31/03/2016

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)