E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yeni transferini açıkladı---

Beşiktaş yeni transferini açıkladı

Beşiktaş yeni transferini açıkladı
10 Ocak 2024 - 13:30 borsagundem.com

Beşiktaş, Norveçli defans oyuncusu Svensson'u kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, Yukatel Adana Demirspor ile yollarını ayıran Norveçli savunma oyuncusu Jonas Svensson ile sözleşme imzaladığını duyurdu. 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2023-24 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveçli defans oyuncusu Jonas Svensson ile sözleşme imzalamıştır. Jonas Svensson’a 'Beşiktaş ailesine hoş geldin' der, şanlı formamızla üstün başarılar dileriz." denildi.

Beşiktaş'ın yeni transferi 30 yaşındaki sağ bek, bu sezon Adana Demirspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 14, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 6 maçta görev aldı.

Jonas Svensson kimdir?

Jonas Svensson, 6 Mart 1993 yılında Verdal, Norveç'te dünyaya geldi. 170 cm boyunda olan Svensson, 23 kez Norveç Milli Takımı'nda forma giydi. Sağ bek olarak görev yapan Svensson, Verdal'da futbola başladı. Levanger, Rosenborg, AZ Alkmaar, Adana Demirspor gibi ekiplerde forma giydi. Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 20 maçta görev alan Svensson, bu karşılaşmalarda 1 gol 3 asist üretti.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanını 4-0'lık skorla geçti

 

Beşiktaş'ın yeni hocası imzayı attı! İmza töreninde flaş sözler

 

Beşiktaş, o ismi Marsilya’ya kiraladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)