E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaşkan eşi ve başkan annesi Barbara Bush öldü---

Başkan eşi ve başkan annesi Barbara Bush öldü

Başkan eşi ve başkan annesi Barbara Bush öldü
18 Nisan 2018 - 04:41 borsagundem.com

ABD'nin eski başkanlarından George Bush'un eşi ve yine eski başkanlardan George W. Bush'un annesi Barbara Bush, 92 yaşında Houston'daki evinde hayatını kaybetti

Eski ABD Başkanı George Bush'un eşi ve eski ABD Başkanı George W. Bush'un annesi Barbara Bush 92 yaşında hayatını kaybetti. Barbara Bush'un hastanedeki tedavisinin sonuçsuz kalması nedeniyle iki gün önce çıktığı, Teksas eyaletine bağlı Houston kentindeki evlerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

1989 yılından 1993 yılına kadar başkanlık koltuğunda oturan George H. W. Bush'un eşi ve 43. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı George Walker Bush'un annesi olan Barbara Bush, eşi ve oğlu ABD başkanlığı yapan ilk ve tek first lady idi.

Georege W. Bush-Barbara Bush, 73 yıllık evlilik süresiyle, Amerikan başkanlık tarihinde en uzun süreli evliliğe sahip çifti olarak biliniyor.

Barbara Bush, oğlu Jeb Bush'un 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde, Trump'a karşı girdiği parti içindeki yarışta, oğlunun seçim kampanyasına destek olmak için Jeb Bush ile birlikte New England bölgesindeki mitinglere katılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)